Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vejen til Advisory Board og/eller bestyrelse d. 17. April kl. 16.30-18:00

april 17 @ 16:30 - 18:00

 

På dette fyraftensmøde deler Stefan Vestergaard, Kristian Emborg og Alice Nielsen erfaringer for vejen til at etablere et advisory board og/eller en bestyrelse. Med afsæt i egne erfaringer deler gruppen erfaringer om hvornår et advisory board vil støtte ejerleder og ledelse. Samt hvordan en egentlig bestyrelse kan bidrage med den strategiske retning og støtte ejere og ledelse i de store emner som vækst, omstilling og fremtid.

Stefan Vestergaard er CEO og ejerleder i Vestergaard Company, han samarbejder løbende med sin bestyrelse som er en vigtig sparringspartner i arbejdet med virksomhedens drift og fremtid. Dertil er Stefan også bestyrelsesmedlem i Gershøj Invest.

Kristian Emborg er bestyrelsesformand i flere virksomheder; Habitus – faglig omsorg, SES (cooperation after divorce) og ReliBond (tech startup fra 2015), også kendt fra sit virke i Iværksætterhuset Spor 3 og som tidligere formand for Lejre Erhvervsforum.

Alice Nielsen er formand i Lejre Erhvervsforum, medlem af Lejre Erhvervsråd (advisory board for Lejre Kommunes Udvalget for Erhverv, Klima og Lokal udvikling), kasserer i LAG Fjordlandet og tidligere bestyrelsesmedlem i NaturEnergi ApS.

Der bydes på kaffe, the, vand og kage til mødet.

 

Tilmelding senest 11. april 2024.

Detaljer

Dato:
april 17
Tidspunkt:
16:30 - 18:00

Arrangør

Lejre Erhvervsforum

Sted

Iværksætterhuset Spor 3, Lejre
Smedegården 19
Lejre, 4320 Danmark
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
april 17
Tidspunkt:
16:30 - 18:00

Arrangør

Lejre Erhvervsforum

Sted

Iværksætterhuset Spor 3, Lejre
Smedegården 19
Lejre, 4320 Danmark
+ Google Maps