Indlæser Begivenheder

« All Events

Morgen netværksmøde: “Prisning” på Spor 3 i Lejre

august 13 @ 08:15 - 10:00

”Prisning af produkter er en helt central disciplin når man driver virksomheder. Hvordan rammer man det rigtige prispunkt i forhold til hvor ens virksomhed er i sine livsfase og i forhold til det marked virksomheden befinder sig i? Der er ofte argumenter for både at hæve og sænke prisen, så der er sjældent et klart og entydigt svar. Vi gennemgår noget simpel pristeori og giver eksempler fra den virkelige verden.”

Kom og deltag i morgennetværksmødet om Prisning, som Kristian Emborg fra Spor 3 afholder. Kristian har arbejdet med prissætning igennem flere af hans roller med start ups og bestyrelsesformandsposter. Emnet er evigt aktuelt om man driver en eksisterende forretning eller er ny etableret.

I samarbejde med Lejre Kommunes Erhverv Lejre, kontorfælleskaberne Den Gamle Skole og Spor 3 og Lejre Erhvervsforum inviterer vi på netværk og relevant faglig Know-How sparring om aktuelle og relevante emner – både for de nye selvstændige og de mere etablerede selvstændige og mindre virksomheder. Formatet bliver, at alle deltagere får mulighed for en kort pitch imens kaffe og croissanter nydes, et fagligt indlæg med Q&A samt tid til netværk. Og deltagerlisten deles inden mødet med deltagerne.

Tilmeldingslink:

Tilmelding til morgenmøde

Detaljer

Dato:
august 13
Tidspunkt:
08:15 - 10:00

Sted

SPOR 3
Smedegården 10
Lejre, 4320
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Lejre Erhvervsforum

Detaljer

Dato:
august 13
Tidspunkt:
08:15 - 10:00

Sted

SPOR 3
Smedegården 10
Lejre, 4320
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Lejre Erhvervsforum