Indlæser Begivenheder

« All Events

Eftermiddagsmøde: Klar til ESG som virksomhed og selvstændig?

september 6 @ 14:00 - 16:00

Klar til ESG som virksomhed og selvstændig?
Hvad skal du vide og hvordan kommer du i gang med afsæt i det, du allerede gør i dag.

Tilgangen er et oplæg, som vil give et hurtigt overblik, hvad er ESG (Environmental, Social and Governance) for noget, være håndgribeligt (hvordan kommer du i gang) og en efterfølgende workshop med drøftelser deltagerne imellem samt feedback fra oplægsholderne.

Anne Bobjerg Bank fra B Align: Hvad skal du vide og hvordan kommer du i gang med afsæt i det, du allerede gør i dag.
Med afsæt i sin baggrund som jurist fra bank og forsikringsbranchen, utallige kurser og undervisningsforløb på CBS, Københavns Universitet og Erhvervsakademierne, så rådgiver Anne også om ESG og CSRD til SMV segmentet med ejerlederen i front. Hun siger flg. om sin tilgang:
Mange starter med CO2 beregninger samt klima- og bæredygtighedstiltag, som er super fint, men som på grund af omfang med indsamling af data og dokumentationskrav kan virke uoverskueligt. Jeg kommer derfor med tips til, hvordan man med udgangspunkt i det, man allerede gør i dag (”E´et” i ESG) kan komme hurtigt i gang med arbejdet med ESG og den bæredygtige omstilling.

Alice Nielsen fra unicitet [unikhed]: Model til implementering i virksomheden
Partnerskaber internt og eksternt med fælles vision og formål kan drive mange målbare indsatser fra skøre ideer til resultater – uden brug af et stort budget. Alice deler en simpel model, som du selv kan benytte dig af.
Co-creation mellem virksomhedens aktører bidrager til en buttom up-effekt når man vil implementere grønne tiltag. I denne model får du belyst sammenhængskraft og medvirkende medarbejdere, som også gavner både S og G

Henrik Hammer fra Vintre Mølle Destilleri: Eksempler fra hverdagen
Vand fra kilden og råvarer fra lokale leverandører, det lyder ligetil og simpelt. Henrik deler erfaringer og evt. faldgrubber, samt nogle gode og helt sikkert underholdende eksempler fra hverdagen med produktion af gin, whiskye mv.

Fredagsbar og smagsprøver: Vi deltager i Hvalsø Kulturnat hvor vi på vores fælles stand serverer smagsprøver. Her får vi også mulighed for at møde andre lokale borgere og erhvervsdrivende.

Tilmelding til Eftermiddagsmøde

Detaljer

Dato:
september 6
Tidspunkt:
14:00 - 16:00

Arrangør

Lejre Erhvervsforum

Sted

Vintre Mølle Destilleri
Vintre Mølle 25-29
Kr. Såby, 4060 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Detaljer

Dato:
september 6
Tidspunkt:
14:00 - 16:00

Arrangør

Lejre Erhvervsforum

Sted

Vintre Mølle Destilleri
Vintre Mølle 25-29
Kr. Såby, 4060 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside