Indlæser Begivenheder

« All Events

Morgen netværksmøde: “Bliv dus med penge”, Den Gamle Skole, Kirke Hyllinge

november 12 @ 08:15 - 10:00

Bliv dus med penge 

“Vi pejler os ind på dit forhold til DINE penge og det der kan hjælper dig til at få mere bevidsthed på hvordan du og dine penge egentlig har det sammen! Vi skiller følelserne væk fra dine penge, så du kan få et nemmere liv sammen med dine penge. Du får ro i både mave og sind samt god samvittighed, når det handler om penge, og vi finder måder til at tiltrække flere penge til din konto.”

 

Kom og deltag i morgen netværksmødet “Bliv dus med penge”, som pengementor Tina Vallø afholder. Tina fra Vallø Valør holder oplæg på en hyggelig, let, forståelig og humoristisk tilgang som indeholder hvad der sker, når følelser styrer din økonomi, hvordan penge giver skyld, skam og bekymringer samt hvordan du kan identificere din egen “Pengetype” og ændre dit mindset.

 

Oplægget gør dig også mere bevidst om dine egne værdier og kommer med konkrete ideer til hvordan du får ro i sindet og tager lederskab for din økonomi.

 

I samarbejde med Lejre Kommunes Erhverv Lejre, kontorfælleskaberne Den Gamle Skole og Spor 3 og Lejre Erhvervsforum inviterer vi på netværk og relevant faglig Know-How sparring om aktuelle og relevante emner – både for de nye selvstændige og de mere etablerede selvstændige og mindre virksomheder. Formatet bliver, at alle deltagere får mulighed for en kort pitch imens kaffe og croissanter nydes, et fagligt indlæg med Q&A samt tid til netværk. Og deltagerlisten deles inden mødet med deltagerne.

 

Tilmelding til morgenmøde

Detaljer

Dato:
november 12
Tidspunkt:
08:15 - 10:00

Arrangør

Lejre Erhvervsforum

Sted

Den Gamle Skole
Gammel Skolevej 7
Kirke Hyllinge, 4070 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Detaljer

Dato:
november 12
Tidspunkt:
08:15 - 10:00

Arrangør

Lejre Erhvervsforum

Sted

Den Gamle Skole
Gammel Skolevej 7
Kirke Hyllinge, 4070 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside