Vores Sted er også Erhvervslivets Sted

Når Dansk Industri til august gennemfører undersøgelsen ”Lokalt Erhvervsklima 2020”, i Lejre og i landets øvrige kommuner, tegnes et øjebliksbillede af, hvordan vores erhvervsliv har det i Lejre. Derfor er undersøgelsen et væsentligt pejlemærke både for kommunen og dens virksomheder. Lokalt ser vi gerne, at flere virksomheder deltager i undersøgelsen, så pejlemærket bliver så retvisende som muligt.

Ideelt bidrager resultatet af undersøgelsen til den positive branding af Lejre, hvorfor vi har en fælles interesse i, at Lejre positionerer sig som en attraktiv erhvervskommune. På den måde kan vi sikre fastholdelse og tiltrækning af virksomheder, investorer og kvalificeret arbejdskraft.

Dialog og kommunikation er nøgleord

I de seneste år har vi i Lejre Kommune været i stadigt tættere dialog med erhvervslivet og arbejder hele tiden på at skabe gode vilkår for vores virksomheder. Med vores beliggenhed tæt på København, ingen dækningsafgift eller byggesagsgebyrer, og en af Sjællands hurtigste byggesagsbehandlingstider, så mener jeg at vores fælles udgangspunkt er godt. Men vi kan og skal blive endnu bedre – sammen!

Derfor besøger jeg hvert år mange af Lejres virksomheder sammen med erhvervschefen. Jeg ser det som en naturlig forlængelse af den erhvervspolitik, vi fører i Lejre Kommune, at vi regelmæssigt tager temperaturen på, hvordan Lejres virksomheder trives.

Vi vil vide, om I oplever, at I får den hjælp og de tilbud, I har brug for fra kommunens side – og vi besøger jer også, fordi vi gerne vil have jeres input, forslag og ønsker til, hvordan Lejre Kommune kan blive endnu mere erhvervsvenlig og hjælpe jer til at nå jeres mål og udnytte jeres potentialer for både vækst og udvikling.

Med ønsket om en god sommer til alle Lejres erhvervsdrivende

 

Carsten Rasmussen

Borgmester

Tryk for større billede