BESTIL NU – julegaver med lækkerier fra Lejres spisekammer

BRING GLÆDE MED JULEPAKKER

Pakker der byder på lokale specialiteter og lækkerier fra vores spisekammer i hele Lejre Kommune.

Nu er det tid til at indkøb af de traditionsrige julepakker til virksomhedens medarbejdere og kunder eller bare til nogen, du sætter pris på.

Der findes et sted hvor maden smager af noget

Hvad er bedre end at kunne byde på lokal producerede varer, der smager af noget. Det er jo ikke for ingenting, at Lejre bliver kaldt for storbyens frodige forhave og spisekammer.

Her i vores kommune frister fødevareproducenter og gårdbutikker med alverdens skønne lækkerier, som Tina Unger fra fødevarenetværket “En del af Herslev” har håndplukket i samarbejde med Dorte Kiilerich fra Lejre Erhvervsforum.

I samarbejde med Lejres lokale fødevarepartnerskab “En del af Herslev” – tilbyder Lejre Erhvervsforum sine medlemmer følgende sortiment:

Vores Jul – Spisekammer Lejre  pdf-fil med en præsentation af de 3 varianter af julepakker.

Julepakke 1: “Det lille spisekammer” til kr. 150 kr. incl. moms

Julepakke 2:   “Det økologiske spisekammer” til kr. 450 kr. incl. moms

Julepakke 3: “Det store spisekammer” til kr. 800 kr. incl. moms

Praktiske informationer:

Bestilling: Du kan bestille “Vores Jul” julepakkerne nu. Se nedenfor

Betaling: Du bliver faktureret umiddelbart efter levering/afhentning.

Levering: I perioden fra den 4. – 8. december er det muligt at få julepakkerne leveret lige til døren, såfremt du bor i Holbæk, Roskilde, Ringsted og Lejre Kommune. Leveringen er gratis, såfremt du køber for over 2.500 kr. incl. moms. Køber du for mindre, koster leveringen 240 kr. incl. moms.

eller

Afhentning: Julepakkerne kan hentes hos Herslev Bryghus onsdag den 22. november fra klokken 15 – 18, hvor vi også byder på hygge, gløgg og vafler.

Her ude på landet hos os, der bor i, ved eller omkring Sjællands første Nationalpark, værner vi om vores kultur- og naturarv og de traditioner, som følger med. Her har mennesker levet siden tidernes morgen og efterladt sig spor.

Derfor er det ikke så sært, at vores madhåndværkere vinder priser over hele verden. Vi er stolte og taknemmelige for vores lokale producenter, der leverer råvarer og varer til de bedste restauranter i København og mange lokale køkkener og medborgere.

Vi tager ikke imod flere bestilliger i år, men kommer tilbage igen næste år.

  Dit navn

  Dit firma

  Din e-mail

  "Dit svar på antal julepakker:"

  "Dit svar på navn på julepakken:"

  "Dit svar til ønsker til levering eller afhentning:"

  Tryk for større billede