Vi – Lejre Kommune – glæder os til at møde jer til erhvervsmessen

Når erhvervsmessen den 7. marts 2019 løber af staben står en række medarbejdere fra Lejre Kommune klar til at møde og tale med virksomhederne – og det glæder vi os til.

 

Du kan blandt andet møde:

 

– Visit Fjordlandet og Visit Lejre, og høre mere om aktuelle indsatser, markedsføring, presseture i 2019, turistinspirationsnetværket m.m.

– Erhvervschefen, og få en snak om hvad vi kan tilbyde i den lokale erhvervsservice, herunder 1:1 sparring, iværksætterkurser, hjælp til at identificere støtte- og tilskudsmuligheder, arrangementer i samarbejde med bl.a. Erhvervshus Sjælland og Lejre Erhvervsforum m.m.

– Bredbåndskoordinatoren, som står klar til at vejlede om mulighederne for bedre digitale forbindelser til din virksomhed og dens nærområde.

– Vores indkøbs- og udbudsansvarlige, og høre mere om hvordan du kan blive leverandør til kommunen, og hvilke aktuelle indkøb/udbud der er på tegnebrættet.

– Jobcenterets virksomhedskonsulenter, som kan hjælpe dig med rekruttering og opkvalificering af medarbejdere,

 

Vores ambition er, at det skal være let at komme i kontakt med Lejre Kommune om lige netop det, som du og din virksomhed har behov for dialog om.

Vi ses til erhvervsmessen!

Her kan du læse programmet og tilmelde dig Erhvervsmessen

Tryk for større billede