STAFET FOR LIVET kommer til BORREVEJLE den 25. – 26. august 2018 kl. 12.00 på Efterskolen Lindenborg

Kære medlemmer af Lejre Erhvervsforum

STAFET FOR LIVET kommer til BORREVEJLE i Lejre kommune for første gang
den 25. – 26. august 2018 kl. 12.00 på Efterskolen Lindenborg, Borrevejlevej 26, Gevninge.

Vi glæder os til et fantastisk arrangement, og vi har et stort ønske om, at alle borgere og erhvervslivet i Lejre kommune vil stå sammen om at realisere visionen: ”Et liv uden kræft.”

Stafet For Livet er et døgn med 24 timers stafet, aktiviteter, underholdning, oplysning og fællesskab, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Al overskuddet fra stafetten går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse til forskning, patientstøtte og oplysning.

 

HVAD GÅR STAFET FOR LIVET UD PÅ?
Stafet For Livet er en holdaktivitet, hvor det handler om at deltage uden at konkurrere. Alle kan være med og I bestemmer selv, om I vil gå eller løbe. Det gælder ikke om at komme først, men om at gøre en indsats i kampen mod kræft. Jo flere hold des stærkere indsats. Dan et hold med venner, familie, naboer eller kolleger. Typisk stiller et hold med 15 – 25 deltagere, og der skal som minimum være en deltager på banen under hele stafetten, som varer 24 timer. Du kan selv oprette et hold (være holdkaptajn) eller tilmelde dig som deltager på et hold – f.eks. ”Borrevejleholdet” (åbent hold). Se hjemmesiden.

 

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE PÅ ET HOLD?
Prisen er 100, – kr. for voksne og 50, – kr. for børn under 18 år. Du betaler, når du tilmelder dig på hjemmesiden. Du kan købe mad og drikke til rimelige priser på stafetområdet eller selv medbringe mad- og drikkevarer. Du og dit hold skal selv medbringe et telt/pavillon, hvor I kan opholde jer under stafetten. Overnatning i eget telt eller campingvogn er også muligt.

 

SÅDAN STØTTER DU STAFET FOR LIVET BORREVEJLE
• bliv sponsor og donér ved at bidrage økonomisk, med services eller med naturalier til stafetten
• støt et hold eller en holddeltages indsamling
• støt ved at købe lysposer, der tændes til aftenens lysceremoni
Kræftens bekæmpelse modtager kun 6% af indtægterne fra staten. Resten er baseret på bidrag fra befolkning og erhvervsliv. Din støtte er derfor en stor hjælp til kampen mod kræft.
Vi er meget taknemmelige for alle bidrag til Stafet For Livet Borrevejle. Vi samarbejder med Lejre kommune om forskellige aktiviteter, og vi har allerede modtaget flere donationer og sponsorater. Se hjemmesiden.

 

TILMELDING OG KONTAKT
Generel information om stafetten, hvordan du støtter stafetten, tilmelding af hold og fightere, finder du på hjemmesiden www.stafetforlivet.dk/borrevejle eller ved at downloade app´en ”Stafet For Livet/Borrevejle 2018”.

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om stafetten, er du meget velkommen til at kontakte:

Formand Torkil W. Jørgensen på mail: torkilwerner@gmail.com tlf. 25 72 04 26 eller næstformand Lotte Mikkelsen på mail: lotte.mikkelsen@gmail.com, tlf. 30 70 84 32.

Tryk for større billede

Tryk for større billede