Politik for persondata

Dine rettigheder

Vi indsamler eller offentliggør ikke nogen form for personlige oplysninger uden dit eksplicitte samtykke. Enhver form for personlig information, som du vælger at dele med os, vil blive behandlet og beskyttet efter højeste standard af sikkerhedsniveau. Vores retningslinjer for privatliv følger europæisk lovgivning.

De informationer om din virksomhed, som vi indsamler, kan blive anvendt med følgende formål:

Udsendelse af relevante e-mails
Listevisning af foreningens medlemmer på foreningens hjemmeside
Deltagerlister til arrangementer inklusiv navneskilte
Opbevaring af informationer

Vi opbevarer kontaktinformationer indtil medlemmet selv ophæver sit samtykke.

Deling af information med tredjepart

Lejre Erhvervsforum bruger udelukkende indsamlede informationer som beskrevet i denne privatlivspolitik. Det betyder, at vi aldrig vil sælge eller udveksle dine personligt identificerbare informationer eller anonymiserede, indsamlede data. Undtaget herfra er betroet tredjepart, der yder teknisk support i forhold til at varetage driften af vores website og servicere vores medlemmer, så længe denne tredjepart opfylder og efterlever vores retningslinjer og privatlivspolitik.

Almindelige personfølsomme oplysninger inkluderer informationer, der kan anvendes til at identificere dig som person.

Eksempler på de almindelige virksomhedsoplysninger, som vi opbevarer er:

Dit navn, din virksomheds e-mailadresse, telefonnummer, din virksomheds adresse og www.hjemmesideadresse.

Framelding og retten til at blive glemt

Du kan til enhver tid framelde dig e-mails fra os. Vi inkluderer altid synlig information om hvordan du kan framelde dig, i bunden af alle vores e-mails udsendt via Mailchimp. I overensstemmelse med europæisk lovgivning har du altid ret til at få at vide, hvilke oplysninger vi har indsamlet om dig og du har ret til at anmode om at få slettet disse oplysninger. Du kan blot sende en e-mail til info@lejreerhvervsforum.dk med din anmodning om at blive slettet.

Samtykke og ændringer

Ved at anvende dette website, giver du samtykke til vores websites privatlivspolitik. Opdateringer til vores privatlivspolitik vil fremgå på denne side, der senest er opdateret i maj 2018.

Med venlig hilsen Lejre Erhvervsforum

 

 

Hvis du ikke længere ønsker at erhvervsforeningen Lejre Erhvervsforum bruger dine virksomhedsoplysniger til at komme i kontakt med dig, så kan du give os besked her:

    Dit navn

    Dit firma

    Din e-mail

    Tryk for større billede