En ulykke kommer sjældent alene

Hvis du har ondt i livet, kan det nogle gange være svært at finde vejen videre. Særligt når der pludselig sker voldsomme ændringer i ens liv, vi ikke selv kan påvirke eller styre – eller kan vi?

 

Jeg fik mere ud af forløbet end jeg havde forventet,
takket være Tinas måde at formidle sit håndværk på.

Elisabeth B.

Hvis vi har styrken og roen i os selv, bliver vi ikke så påvirket af de ændringer, der sker. Forestil dig, at dit liv er som et gammeldags træhjul og luften imellem egerne, er dine forskellige livsområder. Hvis du er presset på et eller flere livsområder og dermed har et svækket hjul, skal der ikke mange sten på vejen til at hjulet knækker.

 

Tina Vallø kan jeg på det varmeste anbefale, hun er knivskarp, sød og har en fantastisk indsigt i alle former for udfordringer. Det har givet mig en kæmpe åbenbaring, hvordan det hele hænger sammen og hvor lidt ændringer der skal til for, at livet kan blive så meget bedre på få måneder.

Anna-Belle Wiggers

Ønsker du en forandring, er det en kæmpe fordel at blive guidet, støtte og skubbet ganske blidt på vej. Vi mennesker har nogle gange en uforklarlig modstand på ting i livet, som vi egentlig gerne vil. Her er det en kæmpe fordel, at få hjælp af en mentor/coach til at komme videre til det liv du egentlig ønsker dig.

 

Forløbet har opløst nogle af de spændinger jeg har haft i forhold til mange ting. Kan mærke at der har åbnet sig en ny følelse omkring livet og penge, og det kan blive nærmest sjovt – lidt som en leg, når jeg ved hvorfor de forskellige følelser kommer.

Henrietta

Alle forløb og foredrag bliver skræddersyet til formålet. Samtaler og forløb kan foregå både online (med super god effekt) og personligt møde – det er dit valg!

Læs mere HER

Bedste hilsner Tina Vallø

Kontakt

VALLØVALØR.DK
Bentsensvej 24,
4330 Hvalsø

Tlf: +45 61 55 35 85

tina@vallovalor.dk

www.vallovalor.dk