Healing massage

Healing massage er en form for traditionel healing (med hænderne) kombineret med blid, følsom og omsorgsfuld massage. Denne massage er en unik massageform, der bearbejder sammenhængen mellem den fysiske krop, psyken og den spirituelle side af livet.  Healing massagen berører andet end blot den fysiske krop. Den understøtter og respekterer kroppens psykiske energi.

Jeg anvender en bred vifte af healingsteknikker, der både understøtter healing massagens fysiske virkning og samtidig hjælper til en bevidstgørelse af de psykiske problematikker, der ofte gemmer sig bag kroppens ubalancer.

♥   Føler du dig stresset?

♥   Har du svært ved at slippe hverdagens tanker?

♥   Har du ondt i musklerne? Infiltrationer i arme, skuldre, baller, lår og læg?

♥   Har du  psykiske spændinger?

Kroppen husker glemte og fortrængte følelser. Sådanne kan være opstået for mange år side, måske i barndommen, og er blevet fortrængt. De ligger gemt dybt i kroppen og kan komme op til overfladen ved kærlig accept og omsorgsfuld berøring.

Healing massagen hjælper modtageren ind i en dyb afspænding, hvor der ofte dukker følelser, tanker, erindringer og billeder op, som knytter sig til spændinger og blokeringer i krop og sjæl.

Massagen styrker og afbalancerer livsenergien, får den til bedre at flyde, og dermed hjælper med selv helbredelse.

Kontakt

SANSELIG HEALING

Flintebjerg 29
Osted

4320 Lejre

Tlf: +45 40 21 92 38

https://www.facebook.com/SanseligHealing

kontakt@sanselighealing.dk

www.sanselighealing.dk