Vores Sted. Vores lokalavis

Lejre Lokalavis udkom første gang i sensommeren 2012, og modtagelsen blandt læsere og annoncører var – og er stadig – enestående positiv. Lejre Lokalavis er lejres lokalavis!

Vores målsætning er fortsat meget klar. Læsere og annoncører skal have en avis, der tager sit udgangspunkt i en seriøs, troværdig og professionel redaktionel linje. Avisen skal dække hele Lejre og holde stærkt fokus på hele Kommunen. Vores høje redaktionelle niveau skal samtidig ledsages af et moderne og stilrent design, hvor en lav annonceprocent og store og flotte redaktionelle billeder bidrager til den samlede visuelle oplevelse. Vi skal og vil hele tiden have fokus på vores produktion og søge at skåne miljøet mest muligt. Derfor trykkes avisen på det bedste og hvideste miljørigtige papir.

Avisen høje og professionelle redaktionelle dækning sikre, at vi hver uge udgiver en lokal avis, der læses og foretrækkes af flest borgere, foreninger og virksomheder i Kommunen.

Kun på den måde sikrer, at bl. a. vores annoncører får succes, når de vælger at samarbejde med os.

Om årsagen til tilfredsheden med Lejre Lokalavis har flere annoncører givet udtryk for, at deres annoncer har en særdeles fin opmærksomhedsværdi, fordi den lave annonceprocent giver plads til mere redaktionel stof – og ikke at forglemme: ”Et moderne stærkt visuelt design”.

Som en slags prikken over i’et modtog Lejre Lokalavis Dansk Journalistforbunds Hæderspris i februar 2013. Prisen var ledsaget af megen ros for dels at turde starte – samt at have stor succes med at udgive en avis midt i en krisetid, og dels for fremragende layout og for at bekende sig til journalistikken.

Med baggrund i hædersprisen valgte TV2 Lorry efterfølgende at tegne et portræt af Lejre Lokalavis og teamet bag avisen. – Det skete under overskriften “ikke mange spåede Lejre Lokalavis mange chancer for overlevelse i et kriseramt marked. Men her, godt seks måneder efter første avis kom på gaden, har avisen bevist sin overlevelse og er netop blevet hædret af Dansk Journalistforbund”.

Velkommen i Lejre Lokalavis – Historien begynder her!

Klaus W. Rasmussen

udgiver og ansvarshavende

’Vores Sted’ er den politiske vision for udviklingen af Lejre Kommune, der er vedtaget af en enig kommunalbestyrelse. Det er en vision, der bygger videre på dét, som allerede findes og gør kommunen til et attraktivt sted at bo og drive virksomhed. Nøgleordene her er ’natur’, ’det gode børneliv’, ’frirum og initiativ’, ’fællesskaber’, ’frivillighed’, ’lokale fødevarer’ og ’oprindelighed’. Du kan læse mere i bogen om ’Vores Sted’ – som findes i digital udgave på www.lejre.dk. Vores Sted er fra nu af det værdimæssige afsæt, der skal give retning til de politiske prioriteringer og beslutninger og inspirere borgere og virksomheder til initiativer, der kan styrke og skabe mere af alt det gode i vores kommune.

Kontakt

LEJRE LOKALAVIS
Sandbanken 11
4320 Lejre

Tlf: +45 20 75 08 08

Klaus@lejrelokalavis.dk

www.lejrelokalavis.dk