Oktober 2020 – Generalforsamling aflyst – Handl Lokalt-bog version 2021

By 7. oktober 2020
View this email in your browser

Nyt fra foreningen:Lejre Erhvervsforums generalforsamling AFLYST

 

Som følge af udviklingen og den alvorlige corona-situation har vi valgt at undlade at afholde en generalforsamling i 2020. Denne skulle have været afholdt torsdag den 22. oktober - flyttet fra marts måned - på Lindenborg efterskole. 
Som alternativ kaster vi os ud i en digital generalforsamlingsproces blandt andet med valg af nye bestyrelsesmedlemmer via elektronisk afstemning, mere info følger. Desuden har bestyrelsen foretaget nødvendige tiltag og procedurer: Bestyrelsesmedlemmerne Mathias Grip og Troels Møbjerg Sørensen træder ud af bestyrelsen, i stedet inddrages suppleanterne Asger Freltoft Knudsen og Frank Heide til at supplere bestyrelsen. Nærmere følger...


 


Opkrævning af kontingent for 2021

 

Det varsles hermed at kontingent for næste års medlemskab af Lejre Erhvervsforum opkræves primo november 2020. Dette sker blandt andet for at kunne håndtere alle virksomhedsportrætterne i Vores erhvervsliv - Handl lokalt-bogen, læs mere nedenfor, da dette er forbeholdt betalende medlemmer 2021.Vores erhvervsliv - Handl lokalt
Bogudgivelse version 2021

Book din plads nu

Kære medlem, ny som eksisterende!
Den fine bog og gratis guide Vores erhvervsliv - Handl lokalt som blev udgivet sidste år blev en bragende succes. Nu gøres klar til ny trykt version 2021, som ligeledes vil findes i en online-version på vores hjemmeside (se den eksisterende HER). Den bliver lige så flot som sidst og du er inviteret til at være med!
Her har du chancen for at få vist din virksomhed fra sin bedste side i et fint virksomhedsportræt. Det er aldeles GRATIS for medlemmer at medvirke i bogen. Alt du skal gøre er at udfylde en formular med beskrivelse af din virksomhed i tekst og fotos.

For at medvirke i bogen skal foretages følgende, alt efter status:
1. Hvis du i forvejen figurerer i bogen fra 2020 og ikke har rettelser til ny version: Foretag dig intet - vi gengiver dit opslag uændret.
2. Hvis du figurerer i bogen for 2020 og har rettelser til ny version: I formularens øverste felt Virksomhedsnavn skrives "EKSISTERENDE" - efterfulgt af din virksomheds navn og udfyld de ønskede rettelser. I de felter hvor du ikke har rettelser, skrives intet.
3. For dig som er ny i foreningen: Udfyld formularen med beskrivelse af din virksomhed i tekst og fotos.

LÆS MERE og find formularen HER

Efter vi har modtaget dit materiale og sat det op, vil du modtage en korrektur hvor du har mulighed for at se det fine resultat samt vende tilbage med eventuelle rettelser. Bemærk man kan kun foretage én korrektur.

Da vi har et ønske om at have bogen klar til lancering i starten af det nye år, er
TIDSFRIST FOR INDSENDELSE FREDAG DEN 30. OKTOBER 2020


 Indstil din kandidat til Lejre Kommunes Erhvervspris 2020 nu

 

Sidste år vandt Spor 3 Lejre Kommunes Erhvervspris blandt syv indstillede kandidater. Nu kan du indstille DIN kandidat til erhvervsprisen 2020 og være med til at hylde en lokal erhvervsdrivende med æren og præmien på 10.000 kr. 
 
Læs hvordan du indstiller din kandidat senest 17. november 2020  HER

 Læs mere om Lejre Erhvervsforum her


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lejre Erhvervsforum · Munkholmvej 380 · Rye · Kirke Såby 4060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp