Maj 2020: Brug 2 timer og få en plan – Coronakrisen – Lejre ErhvervsMorgener skydes i gang – Erhvervskonference 2020 – Lejre Kommunes Erhvervsråd

By 22. maj 2020
View this email in your browser


Brug 2 timer og få lagt en plan for at styrke din forretning

 

Fredag den 29. maj giver vi dig mulighed for at deltage på to webinarer med nogle af Sjællands dygtigste forretningsudviklere, som giver dig nye vinkler, inspiration, råd og værktøjer til at tilpasse din virksomhed til den aktuelle situation.


Det er gratis at deltage.
 

Corona medfører, at verden ændres med hastige skridt. Det betyder, at strategi og kundefokus må udvikles – og det giver din virksomhed nye muligheder. Vil du gerne have styr på:

 • hvilke kunder der bør prioriteres?

 • afhængighed af leverandører og tredjepart?

 • hvordan du får genstartet salget?

 • økonomi og likviditet?

 • udvikling af ydelser?

 • effekten af netværk?

 • områder du kan digitalisere?

 • betydningen af corona for den globale udvikling og din virksomhed?

 

Tilmeld dig senest d. 29. maj kl. 7.30 HER 

 

 

 Vær hurtig hvis du skal med på Eksekveringsforløbet – Hvordan vil du takle Corona-krisen?

 

I næste uge starter Eksekveringsforløbet. Her kan du få lagt fundamentet til at komme videre fra Corona-krisen. Med fokus på virksomhedens strategiske retning samt dit personlige lederskab får du genstartet vækstkurven i din virksomhed.

På forløbet møder du blandt andre erhvervsmanden Martin Thorborg og forbrugerekspert Eva Steensig.

 

Sammen med dygtige eksperter finder du frem til de greb, som sikrer udvikling i netop den retning, du gerne vil. Forløbet er fleksibelt tilrettelagt og består af e-learning, online-forløb med goodie bag sendt direkte til din adresse og personlig sparring 1-1.

Formålet er, at du og din virksomhed træffer de bedst mulige beslutninger ift. de udfordringer, som I står over for netop nu.
 
Som deltager på Eksekveringsforløbet, har du efterfølgende mulighed for at få tilskud til et forløb hos en privat rådgiver, som kan hjælpe med at realisere din handlingsplan. Få op til 50 % tilskud af fx 150.000 kr.
 

Datoerne for det kommende holds to online-moduler er:

 • Onsdag d. 27. maj kl. 17-19.
  Herefter er Martin Thorborg på fra ca. 19.15-20.15 inkl. spørgetid.

 • Onsdag d. 3. juni kl. 17-20

 

Læs mere HER 


 


 

 Vær med når Lejre ErhvervsMorgener skydes i gang efter sommerferien

 

Lejre ErhvervsMorgener er et uformelt forum for videndeling og netværk for selvstændige og iværksættere i Lejre kommune. Møderne giver plads til både almindelig dialog og til aktuelle indlæg om temaer, der understøtter erhvervslivets drift, udvikling og vækst.
 

Netværket har plads til 40 medlemmer.

 

Møderne afholdes på Spor 3 fra kl. 8.30-10.00 den første onsdag i måneden – med start den 2. september. Vi sørger for let forplejning (kaffe/the, lidt brød og frugt) til møderne. Som deltager er du med til at sætte dagsordenen for, hvad vi skal drøfte. 
 

Datoerne for Lejre ErhvervsMorgener i 2020 er:

 • 2. september

 • 7. oktober

 • 4. november

 • 2. december

 

Tilmeld dig via arrangementskalenderen HER 

 Erhvervskonference 2020 
Sæt kryds i kalenderen den 12. november 

 

Udvalget for Erhverv & Turisme har besluttet, at der igen i år skal afholdes en Erhvervskonference for de lokale virksomheder. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen.  

 

Sidste år blev konferencen fuldtegnet på under en uge. Hold derfor godt øje med virksomhedens e-boks, hvor invitationen til årets konference lander efter sommerferien.  


 

 Lejre Kommunes Erhvervsråd er nu fuldtalligt

 

Siden 2014 har lokale erhvervsfolk fungeret som dialogpartnere og talerør over for Udvalget for Erhverv & Turisme i Lejre Kommune i det, der nu fremover hedder Erhvervsrådet. Parterne mødes tre til fire gange årligt for at drøfte relevante emner.  

 

Udvalget for Erhverv & Turisme besluttede på sit møde den 5. maj at omdøbe dialogforummet, der tidligere hed Lejre Erhvervsudviklingsforum, til Erhvervsrådet.

På grund af navneligheden blev forummet nemlig ofte forvekslet med den lokale erhvervsforening, Lejre Erhvervsforum. Samtidig godkendte udvalget de sidste udpegninger, således at Erhvervsrådet nu består af 18 erhvervsrepræsentanter og to repræsentanter for Udvalget for Erhverv & Turisme.

 

Du kan læse mere om erhvervsrådet og se en liste over alle medlemmerne HER 


 


Læs mere om Lejre Erhvervsforum her


This email was sent to dorte@livingconcepts.dk
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lejre Erhvervsforum · Munkholmvej 380 · Rye · Kirke Såby 4060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp