Lokale erhvervsdrivende søges til EUROPHORIA 2021 – Lejre Kommunes Erhvervspris 2021 – Ny, bæredygtig indkøbspolitik – Jobvækst i Lejre Kommune

By 4. juni 2021
View this email in your browser

INVITATION TIL SAMARBEJDE MED KUNST- OG KULTURFESTIVALEN EUPHORIA 2021

 


Lokale erhvervsdrivende søges som samarbejdspartnere til EUROPHORIA 2021 på Sonnerupgaard Gods

 

D. 10. juli afholdes EUPHORIA 2021 på Sonnerupgaard Gods’, hvor godsets park forvandles til et levende kunstværk med performances, udstillinger og kulturelle aktiviteter. 

Teater Solaris søger nu samarbejdspartnere til EUPHORIA 2021 på Sonnerupgaard Gods.

BLIV EN DEL AF EUPHORIAEUPHORIAs mål er at være denne sommers samlingspunkt for lokalmiljøet. Derfor ønsker vi at involvere lokale erhvervsdrivende, der har interesse i at sælge deres produkter på festivalpladsen: Mad, drikke, brugskunst, kunsthåndværk, mv. er alt sammen velkommen. Ønsker du/I at blive en del af festivalen med jeres virksomhed, så kontakt teaterchef, Mark Ludvig Henriksen, på mail: mark@teatersolaris.dk eller telefon: 25153370.
 

BLIV MEDSKABER AF DIN LOKALE FESTIVAL: Efter mere end et år med Corona og endnu en sommer med aflyste festivaler ønsker Teater Solaris at give lokalmiljøet en kulturel saltvandsindsprøjtning med EUPHORIA 2021. Derfor søger teatret medskabere af festivalen.

Som medskaber bidrager man med støtte til festivalen. Al støtten fra medskabere vil gå til kunstneriske og kulturelle indslag på festivalen. For yderligere information om et samarbejde som medskaber, kontakt teaterchef, Mark Ludvig Henriksen, på mail: mark@teatersolaris.dk eller telefon: 25153370.
 

LÆS MERE HER

 

Indstil din kandidat til Lejre Kommunes Erhvervspris 2021 nu

 

Sidste år vandt Junckerhaven ApS Lejre Kommunes Erhvervspris blandt 15 indstillede kandidater. Nu kan du indstille DIN kandidat til erhvervsprisen 2021 og være med til at hylde en lokal erhvervsdrivende med æren og præmien på 10.000 kr. Når du indstiller en kandidat deltager du samtidig i lodtrækningen om tre gavekurve med lokale produkter til en værdi af 300 kr. stykket.

Læs hvordan du indstiller din kandidat senest d. 25. august 2021 HER
 

 


 

Byggeboom under corona gavner flere lokale bundlinjer

 

Kilometervis af ny asfalt, nye institutioner, renoverede haller og skoler er blandt de ekstraordinært mange anlægsprojekter, der det seneste år er blevet gennemført i Lejre Kommune. Til glæde for både brugerne og de mange lokale virksomheder, som har været med til at udføre opgaverne.
 
Regeringen gav i foråret 2020 kommunerne mulighed for at fremrykke anlægsprojekter og samtidig lånefinansiere udgifterne. Det udnyttede Kommunalbestyrelsen i Lejre Kommune til at vedtage anlægsprojekter for mere end 130 mio. kr. i 2020. Knapt halvdelen af anlægsprojekterne er udført af lokale virksomheder.

Læs mere og se den fulde liste over projekterne, udbudsvindere og deltagere HER

 

 

Ny indkøbspolitik skal sikre bæredygtighed og understøtte udviklingen af små og mellemstore virksomheder

 

Lejre Kommune køber årligt ind for mere end 800 mio. kr. hos sine godt 4.300 leverandører.
Den nye indkøbspolitikken har fem fokusområder:
Dialog, partnerskaber og innovation, miljømæssig bæredygtighed, social bæredygtighed, økonomisk bæredygtighed, og endelig e-handel og digitalisering, som skal sikre at al indkøb bygger på en balanceret vurdering af formålet med indkøbet, indsigt i markedet gennem dialog med mulige leverandører og en afvejning af de miljømæssige, sociale og økonomiske hensyn


 ”Den flotte jobvækst er først og fremmest de lokale virksomheders fortjeneste. De har klaret sig imponerende flot gennem krisen.
Fra Lejre Kommunes side gør vi, hvad vi kan for at give virksomhederne de bedst mulige rammevilkår med fx hurtig og gratis behandling af erhvervsbyggesager. Dertil kommer, at vi har et godt samarbejde mellem jobcenter og erhvervsliv i forhold til rekruttering her i Lejre Kommune.
Men den største ros skal gå til de lokale virksomheder”, siger formand Grethe Nørtoft Saabye, Udvalget for Erhverv og Turisme i Lejre Kommune.

Hele pressemeddelelsen kan læses HER

 

 


Læs mere om Lejre Erhvervsforum her


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lejre Erhvervsforum · Munkholmvej 380 · Rye · Kirke Såby 4060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp