Juni 2020: Erhvervsforum søger freelance sekretær – “Smag og støt” kassen – Stafet For Livet Overraskelse – Tina Vallø – COVID-19 nytænkning og næstekærlighed.

By 14. juni 2020
View this email in your browser

Sekretær til Lejre Erhvervsforum søges


Da vores sekretær/direktør, Dorte Kiilerich, har fået flere andre opgaver, søger vi hermed freelance assistance til løsning af følgende opgaver:

 

A: En sekretær, der i samarbejde med formanden sørger for, at bestyrelsens beslutninger føres ud i livet.
B: En webmaster/nyhedsbrevsudsender. Foreningen står overfor at skulle have en ny hjemmeside.
C: En eventkoordinator, der kan stå for det praktiske i forbindelse med vores medlemsarrangementer.

Hvis en person kan varetage flere af disse opgaver, vil det være at foretrække.
Der er stor frihed i hvornår og hvordan opgaverne løses.
Mange opgaver kan løses hjemmefra.
Vi forventer, at der til samtlige opgaver skal bruges mellem tre og 20 timer/uge. 
 

Vi forestiller os en ansøger, der:

 

1. Har kendskab til hvordan en bestyrelse arbejder.

2. Kan fakturere fra egen virksomhed i stedet for være en formel ansat.

3. Bor i eller omkring Lejre Kommune, og har en interesse i, hvad der foregår i kommunen.

 

Hvis du er interesseret, så send en mail til formand johan.scheel@ryegaard.dk

Lejre Erhvervsforum er erhvervsforeningen i og omkring Lejre Kommune. Vi har ca. 230 medlemmer, og laver et antal årlige arrangementer af faglig og social karakter for medlemmerne. Vi arbejder for, at det skal blive bedre at drive erhverv i Lejre Kommune. Vi indgår i samarbejde med andre, herunder med Lejre Kommune. Se mere på www.lejreerhvervsforum.dk

 

TAK for 4 års sjovt, netværksskabende, effektivt og fagligt velfunderet samarbejde mellem formand Johan Scheel og sekretariat Dorte Kiilerich.


Mellem til medlem

Nyt lokalt initiativ: “Smag & Støt” kassen
 

På baggrund af et initiativ omkring at hjælpe vores lokale producenter i Lejre/Roskilde omegn – og samtidig skabe nære stunder i en tid som er trang, er Restaurant Herthadalen gået sammen med 15 lokale producenter og skabt én fælles smagskasse. 

 

Til Hverdagen – Weekenden eller Virksomheden.
Tag smagskassen med på picnic i skoven – Bring den med hjem og nyd til aften.
Eller arranger en anderledes frokost/sommerfest for kollegaerne i firmaet.

Til alle medlemmer i Lejre Erhvervsforum tilbyder Herthadalen en gratis flaske Cava eller vin v/køb af “Smag & Støt” kassen. Fordelen gælder hele sommeren over. Smagskassen skal bestilles på forhånd, og afhentes i enten Lejre eller Roskilde. 

 

Bestil HER 

 


Mellem til medlem

Kom og vær en positiv overraskelse i verdens største bevægelse mod kræft

 

I et samarbejde mellem Stafet For Livet og Lejre Erhvervsforum inviterer vi, lørdag den 22. august, vores lokale erhvervsliv til i bogstaveligt forstand at overraske Stafet For Livet deltagerne.

 

2020 bliver et helt anderledes Stafet For Livet år, hvor deltagerne blandt andet går ”sammen – med afstand” på 8 guidede vandreture i vores smukke Lejre Kommune.


Det er her du og din virksomhed kommer ind i billedet. Under de guidede ture er der mulighed for at overraske deltagerne. Det sker ved, at du lige pludselig er der på vandreruten som en positiv og dejlig overraskelse. Måske har du smagsprøver med, måske kan du synge eller vise spændende produkter frem.

 

Læs mere HER

 

Stafet For Livet inviterer til samarbejde om at vise de lokale virksomheder i Lejre Kommune frem til deltagerne i stafettens guidede ture. Vil du være en af overraskelserne?


 

Medlem til medlem

Én ulykke kommer sjælendt alene…

 

Har du har ondt i livet, kan det nogle gange være svært at finde vejen videre. Særligt når der pludselig sker voldsomme ændringer i ens liv, vi ikke selv kan påvirke eller styre - eller kan vi?

 

Tina Vallø er certificeret Stressekspert - med speciale i stress og mental sundhed, certificeret Pengementor og Psykisk Førstehjælper.

 

Hvis vi har styrken og roen i os selv, bliver vi ikke så påvirket af de ændringer, der sker. Forestil dig dit liv er som et gammeldags træhjul og luften imellem egerne, er dine forskellige livsområder. Hvis du er presset på et eller flere livsområder, skal der ikke mange sten på vejen til at hjulet knækker. 

 

Mine certificeringer og 24 års erfaring i anerkendt a-kasse, heraf de sidste 10 år på ledelsesplan, giver mig en uvurderlig viden til at hjælpe med stress, større selvværd og flere penge på kontoen. Vores kernekompetencer er at sige tingene ligeud og følge vores kunder HELT i mål.

 

ValløValør.dk Stress, økonomi og livsændrende retreats
ved Tina Vallø, Hvalsø, Tlf: 61 55 35 85

 


 

Medlem til medlem

COVID-19
nytænkning og 
næstekærlighed

 

5 eksempler 

 

1: Ryegaard og Trudsholm Godser havde valgt at åbne den ellers private have, Ryegaard Park i seks uger for offentligheden. Dermed kunne flere komme ud og gå uden at komme for tæt på andre, når nu skovenes parkeringspladser var helt fyldte. Der var også åbent for skovgæster ved den ulovlige indgang ved Bramsnæsvigskolen.
Muligheden blev flittigt benyttet, TAK!

2: Anlægsgartner Lars Juncker, Junckerhaven, havde valgt at invitere gæster til at besøge og fiske i hans sø mellem Kirke Såby og Nørre Hvalsø.
God idé Lars, TAK!

3: Ryegaard og Trudsholm Godser har et særligt Coronatilbud, nemlig at man nu må tage to børn (op til 15 år) med til overnatning i trætophytterne. Ligeledes bliver morgenmaden lavet klar og sat i køleskabet, så man ikke behøver at blive udsat for smitte under besøget.
Herligt at kunne følges ad, TAK!
4: SPAR Borrevejle har opsat en håndvask lige udenfor butikken. Den bliver flittigt brugt, og vi kunder føler os trygge ved at besøge butikken og medarbejdere forhåbentligt trygge ved at arbejde i butikken.
Vi er trygge ved at handle hos dig Malene, TAK!

5: Oplever du eller dine medarbejdere pres som følge af COVIS-19? Det kan fx opleves som rastløshed, bekymringer om fremtiden, mave- og hovedpine. Det er et tegn på at være menneske med følelser, krop og en kreativ og produktiv hjerne. 
Hvis du, eller dine medarbejder eller I som fælleskab i virksomheden oplever at lide under COVID-19 pres og ønsker lokal hjælp, så tilbyder jeg - ganske gratis - en mindre workshop hos jer eller et par personlige samtaler.
Skriv til info@byenspsykolog, så ringer jeg tilbage til dig snarest muligt. Husk at fortælle mig at du er medlem i Lejre Erhvervsforum :-)
Mange tak for muligheden Ann Finch!


 


Læs mere om Lejre Erhvervsforum her


This email was sent to info@lejre-erhvervsforum.dk
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lejre Erhvervsforum · Munkholmvej 380 · Rye · Kirke Såby 4060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp