Juli 2020: Ny sekretariatschef – DI og en hilsen fra borgmesteren – Raketvækst – Lokale sommeroplevelser – Startup Boost – ErhvervsMorgener – Tour de France

By 10. juli 2020
View this email in your browser

Velkommen til nyt sekretariat i erhvervsforeningen

 

Lejre Erhvervsforum har fået ny chef i sekretariatet. Pr. juli 2020 overdrager Dorte Kiilerich driften af sekretariatet til Sidse Feldberg Juncker, som ser frem til at føre stafetten videre og sætte sit præg på foreningens virke.

 
 

 

Sidse er uddannet i reklamebranchen og har en mangeårig erfaring som selvstændig, tidligere i større håndværkervirksomhed med arbejdsområder i det administrative, bogholderi, aktiviteter samt markedsføring og kommunikation.
Du kan kontakte Sidse på info@lejre-erhvervsforum.dk og tlf. nr. 28 40 61 03.

Mange tak for samarbejdet til Dorte, som i fire år har drevet sekretariatet. Dortes fokus er fremover på hendes virksomhed, Living Concepts, deltidsstilling som forretningsudvikler i Erhvervshus Sjælland samt en række bestyrelsesposter.
Vi ser heldigvis Dorte som medlem i foreningen.
 Vores Sted er også Erhvervslivets Sted

 

Når Dansk Industri til august gennemfører undersøgelsen ”Lokalt Erhvervsklima 2020”, i Lejre og i landets øvrige kommuner, tegnes et øjebliksbillede af, hvordan vores erhvervsliv har det i Lejre. Derfor er undersøgelsen et væsentligt pejlemærke både for kommunen og dens virksomheder. Lokalt ser vi gerne, at flere virksomheder deltager i undersøgelsen, så pejlemærket bliver så retvisende som muligt.

 


Ideelt bidrager resultatet af undersøgelsen til den positive branding af Lejre, hvorfor vi har en fælles interesse i, at Lejre positionerer sig som en attraktiv erhvervskommune. På den måde kan vi sikre fastholdelse og tiltrækning af virksomheder, investorer og kvalificeret arbejdskraft.

 

Læs mere HER

 

 

 Hvilken bundlinje er vigtigst for dig?

 

Mere tid og bedre work-life balance? Øget omsætning? Styrket bundlinje? Mere bæredygtighed? Brug tre dage på vores Raketvækst internat, og få defineret dine must-win battles og lagt en plan for vejen der hen. Men overvej det ikke for længe, der er kun to pladser tilbage.

 

Raketvækst er et tredages internatkursus, hvor du både kommer op i helikopteren og ser din virksomhed med nye øjne, samtidig arbejder du med konkrete handlingsplaner. Alle tre dage sparrer og arbejder du tæt sammen med andre ejerledere. Kurset strækker sig over tre dage fra d. 26/8-28/8 og foregår på Skoemagerkroen i Kirke Såby.

 

Læs mere og tilmeld dig via vores arrangementskalender HER

 

 

 Hold ferie i Lejre og støt det lokale erhvervsliv

 

Sommeren er for alvor over os, og er du en af dem, der skal holde ferien hjemme i Danmark, er det en oplagt mulighed for at gå på opdagelse i lokalområdets mange tilbud inden for gastronomi, oplevelser og kultur.


Spændende oplevelser venter lige rundt om hjørnet. Det kan være alt fra en god gåtur med vikinger i Saglandet Lejre, hvor den nye kongehal netop er åbnet, til en cykeltur på Istidsruten. Istidsruten er en ny oplevelsesrute igennem kommunen, hvor man har mulighed for at se tilbage på, hvordan landskabet så ud under istiden. Hvis regnen truer, kan et besøg hos et af områdets museer, gallerier eller restauranter måske lokke i stedet.

 

Der er kort sagt rig mulighed for flere lokale oplevelser, som du kan læse mere om HER:

 

 

 Iværksætter: Nu får du mulighed for at sætte turbo på

 

Få sat retning på dit salg og markedsføring med Startup Boost. Er din virksomhed under tre år gammel og ønsker du at få helt styr på dit salgsfokus? Så kan Startup Boost give dig ekspertrådgivning og håndgribelige værktøjer til at udføre det i praksis. 

 

Startup Boost er et forløb, til dig der har ambitioner om at udvikle din virksomheds markedsføringsindsats. Forløbet vil give dig værdifuld rådgivning om salg, kommunikation, branding, sociale medier, leadgenerering og meget mere. Eksperter vil hjælpe dig med at give din virksomhed et boost til at sætte retning på dine salgs og marketingskompetencer.
 

Læs mere om Startup Boost HER og kontakt erhvervschef Nynne Friis på tlf. 40 33 74 76, hvis du vil med på forløbet.  

 

 

 Udvid dit lokale netværk med Lejre ErhvervsMorgener fra 2. september

 

ErhvervsMorgener er et nyt gratis initiativ fra Lejre Kommune, hvor selvstændige og iværksættere i kommunen kan sparre i hyggelige og uformelle rammer.

 

Netværksmøderne har fokus på vidensdeling, aktuelle indlæg og temaer, samtidig med at der er plads til en almindelig dialog. Møderne afholdes første onsdag i måneden på Spor 3, og der bydes på kaffe og morgenmad til alle møderne. Der vil være mulighed for at bringe egne dilemmaer, problemstillinger og gode historier op.

Datoerne for Lejre ErhvervsMorgener resten af året er: 2/9, 7/10, 4/11 og 2/12.

 

Du kan tilmelde dig HER:

 
 

 


Invitation 

 

 

 

Tilmeld dig HER


 


Læs mere om Lejre Erhvervsforum her


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lejre Erhvervsforum · Munkholmvej 380 · Rye · Kirke Såby 4060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp