Januar 2021: Hjælp at hente til virksomheder – Virksomhedsportræt i lokalavisen – Etape Lejre 2021 – Agent Skilte jubilæum

By 27. januar 2021
View this email in your browser


Presser corona også din virksomhed?
Vi er klar til at hjælpe

 

Den fortsatte nationale nedlukning og de mange restriktioner gør det i mange tilfælde svært at drive virksomhed netop nu. Flere af kompensationsordningerne er fortsat åbne, og nye er kommet til siden den første nationale nedlukning. Få overblikket på Virksomhedsguiden.dk eller ring til os, hvis du har spørgsmål til ordningerne. 

Kontakt:
Erhvervschef Nynne Friis på 40 33 74 76 eller erhvervskonsulent Kitt Henriksen på 21 31 85 94.Få tilført viden og kompetencer til din virksomhed og dækket 80% af regningen!
 

Er du iværksætter? Er din virksomhed under 5 år gammel og har du mindre end 5 ansatte? Så læs med her!
Gennem Iværksætterpuljen Kompetenceløft til iværksættere får du mulighed for at få tilført ny viden der gør dig i stand til at løse konkrete opgaver og udfordringer i din virksomhed.
Så hvad enten du har behov for at blive bedre til at synliggøre dit produkt i markedet, få mere indgående viden om salg og markedsføring, få mere indtjening, udnytte de muligheder digitalisering giver eller noget helt femte, kan du få dækket 80% af omkostningen.
Du vælger helt selv, hvad du har brug for at blive kompetenceudviklet indenfor, så længe det gør dig bedre til virksomhedsdrift og -udvikling
Et kompetenceløft kan f.eks. være deltagelse i et kursus eller tilrettelæggelse af et individuelt kompetenceudviklingsforløb med en ekstern konsulent, rådgiver eller ekspert. Du får dækket 80% af omkostningerne til kompetenceløftet - dog max 25.000 kr.
Er du interesseret i at høre mere? Så kontakt erhvervskonsulent Kitt Henriksen på telefon 21 31 85 94 eller e-mail: kiahe@lejre.dk
 Et løft til turisme og oplevelsesbranchen i hele landet: Omstillingspuljen åbner på fredag den 29. januar!
 

Omstillingspuljen giver tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen.
 
Der er særligt fokus på at hjælpe virksomheder indenfor turisme og oplevelsesøkonomi, som eksempelvis konferencecentre, restauranter og hoteller.
Tilskud fra puljen skal bl.a. kunne anvendes til omstilling via kompetence- eller uddannelsesløft, digital og grøn omstilling eller omstilling til at afsætte produkter og services på nye markeder.
Du kan læse mere her eller kontakte erhvervskonsulent Kitt Henriksen på telefon 21 31 85 94 hvis du vil høre mere.
 

 

Få dit virksomhedsportræt i Lejre Lokalavis/Midtsjællands Folkeblad!

 

Igen i går kan dit virksomhedsportræt fra den nyligt trykte bog, "Vores Erhvervsliv – Handl lokalt" komme med i Lejre Lokalavis/Midtsjællands Folkeblad til en meget fordelagtig pris: Med tilskud fra Lejre Erhvervsforum kan du spare over kr. 4000,- på din annonce.

 

Avisen kan tilbyde en 1/2 side med genbrug af dit virksomhedsportræt og tilmed plads til en aktuel nyhed eller et tilbud til kun kr. 1.995,- + moms!

 

Ønsker I at benytte jer af tilbuddet, så kontakt Lars Pedersen fra Lejre Lokalavis/Midtsjællands Folkeblad på tlf. 29 90 44 00 eller på mail lars.pedersen@sn.dk

Obs! Da der er begrænset antal af portrætter som vi kan give tilskud til, så tøv ikke med at få reserveret lige netop den uge du kunne tænke dig at dit virksomhedsportræt skal bringes. Der bliver reserveret efter ”først til mølle” princippet.


Eksempel på tidligere annonce fra BadXperten:

 

 Etape Lejre 2021 - årets hyggeligste firma-løbedyst i Lejre Kommune?!
 

Ser vi din virksomhed i løbetøjet? Kom med og bak op om en skøn, sund og corona-sikker begivenhed i din kommunes skønne natur! Saml dit firmahold på 3-5 pers. og bliv en del af den store motions- og folkefest med motion, underholdning og naturoplevelser. 
Tilmed får Lejre Erhvervsforums medlemmer 30% rabat ved 5 tilmeldinger pr. virksomhed!
Også egnet til gang/powerwalk.
Etape Lejre overholder naturligvis alle Corona-restriktioner.
 
Læs mere om tilmelding mm på www.etapelejre.dk
Ob! Rabatkode, kontakt arrangør Mathias Grip: mail@eventgrip.dk
 
Etape Lejre på Facebook: https://fb.me/e/9vDCVMHsu


 

Agent Skilte har 30 års jubilæum


I 30 år, fra 1991 til 2021, har Rolf Hegedys og Agent Skilte rådgivet, designet og produceret skilte til ethvert formål og i alle afskygninger. Stort TILLYKKE med julibæet, Rolf!

 

    


Hvordan skilter du?
Agent Skilte kommer overalt på Sjælland. Din skilteagent har gennem en årrække rådgivet og skiltet til næsten ethvert formål. Og når ordet skilt siges mener jeg ikke kun flade plader på plast, metal eller træ, men også kreative dekorationer af for eksempel biler.
 
DESIGN AF:
UDENDØRS SKILTE
INDENDØRS SKILTE
TRYKSAGER
SOLFILM
DISKRETIONSFOLIER
TØJ M/U LOGO
BILDEKORATIONER
TRÆSKILTE
BANNERE
 
Rolf Hegedys
Grafiker/Fabrikant
Åsvejen 3 • 4330 Hvalsø
agent@agentskilte.dk • 46 40 77 17Læs mere om Lejre Erhvervsforum her


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lejre Erhvervsforum · Munkholmvej 380 · Rye · Kirke Såby 4060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp