Januar 2020: Hent Vores erhvervsliv – Handl lokalt bogen – Se bogen online – Dit virksomhedsportræt i Lejre Lokalavis – Generalforsamling – Nytårskuren

By 14. januar 2020
View this email in your browser

Vores erhvervsliv - Handl lokalt bogen er på gaden og i luften.

 

Her kan du hente eksemplarer af bogen:
Iværksætterhuset SPOR 3 i Lejre, Hvalsø Spisehus i Hvalsø, Ostemejeriet i Osted og hos sekretariatet i Pippihuset, Lyndby Strand (ring først 40544808). Har du brug for mange bøger, så skriv til sekretariatet på info@lejre-erhvervsforum.dk

Bogens redaktør Susanne Helmo og bogens koordinator og idémager Dorte Kiilerich under lanceringen på Vintre Møller i forbindelse med Lejre Erhvervsforums Nytårskur 2020.
 

Se online udgaven her

 


Dit virksomhedsportræt i Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad i 2020!

 

Er du blandt de 160 lokale virksomheder, som har dit virksomhedsportræt i "Vores erhvervsliv - Handl lokalt" bogen 2020, så tilbyder Lejre Lokalavis, i et sponsorsamarbejde med Lejre Erhvervsforum, at du kan genbruge dit portræt i lokalavisen. 

 

1/2 side med genbrug af dit virksomhedsportræt fra bogen og plads til en aktuel nyhed i spalten til højre kr. 1.800 + moms. Se det første portræt nedenfor.

 


Skriv til info@lejre-erhvervsforum.dk eller ring på 40544808


 

Se omtalen af Nytårskuren på Vintre Møller 

 

Her på vores Facebook side kan du se Dagbladets og Lejre Lokalavis fyldige og fotorige omtaler af Nytårskuren, Gazelle virksomhederne, Sund i Lejre gruppens succes og boglanceringen.


 

Sæt kryds i kalenderen

 

Du er inviteret til Lejre Erhvervforums generalforsamling mandag den 23. marts 2020 et dejligt sted i Lejre kommune. Indkaldelse og dagsorden i følge vedtægterne.


 

Fra medlem til medlem 


Hvad man skal stille op, når man ikke har overskud til at leve det liv, man ønsker?

 

Jeg har samlet alle mine erfaringer og designet et helt nyt koncept, som jeg tilbyder til passionerede karriere mennesker målrettet både mænd og kvinder.

 

Jeg tilbyder et foredrag, som er et levende og involverende møde med mig. Tilhørerne får
evidensbaseret information, er med i dialogen og afprøver enkle ’hands on’ redskaber, som kan forebygge stressens indvirkning på hoved, krop og hjerte.

Kontakt mig gerne hvis et foredrag eller et fyraftensmøde på 1,5 time, en workshop eller et boost er relevant. Se mere på min hjemmeside Mobil: 5335 1665

Mette Holmbjerg er nyt medlem af Lejre Erhvervsforum og undergruppen ’Sund i Lejre’ , med sin mentorvirksomhed ’Human Leading’.Læs mere om Lejre Erhvervsforum her


This email was sent to info@lejreerhvervsforum.dk
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lejre Erhvervsforum · Munkholmvej 380 · Rye · Kirke Såby 4060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp