Februar 2020: Generalforsamling – Pulje på 4 mio. kr. – Udbud på ejendomsområdet – DI og Lejre Kommune – Bedre bredbånd – Virksomhedsprisen 2019

By 18. februar 2020
View this email in your browser

Indkaldelse til Lejre Erhvervsforums generalforsamling

 

Mandag den 23. marts 2020 klokken 17.00 afholder erhvervsforeningen ordinær generalforsamling. Det foregår på Lindenborg Efterskole.

 

Herefter inviteres du og din gæst eller ledsager til et hyggeligt program med aftensmad. Oplev Efterskolen Lindenborgs atmosfære, skolens forstander og flere elever, som står for aftenens gåtur, musik og personlige værtskab. Efterskolen inviterer erhvervslivet indenfor.

 

Læs generalforsamlingens dagsorden og aftenens program her
Det er muligt at invitere en gæst eller ledsager med til aftenens program inklusiv aftensmad.

 

Tilmelding foretages her


 


Skal dit projekt have del i puljen på 4 mio. kr.?

- Så kom til informationsmøde om LAG midler den 26. februar 2020 kl. 19 - 20.30 på Rådhuset i Allerslev.  

 


LAG Midt-Nordvestsjælland har knap 4 mio. kr. tilbage i puljen for i år.
Der er ansøgningsfrist den 27. marts.
Erfaringen viser at ansøgere, som har fået vejledning og sparring til at skrive deres ansøgning, har større sandsynlighed for at opnå støtte. Derfor opfordre vi alle, virksomheder og iværksættere, foreninger og bylaug, med spændende projekter til at komme til informationsmødet.

LAG midlerne har blandt andet støttet etableringen af Spor 3, NaturVærket på Osted Fri- og Efterskole, bistaderne ved Hvalsø Bibliotek, samt udvidelse af produktionen hos en række lokale virksomheder som Friis-Holm Chokolade, Lejre Micropølsemageri og Vintre Møller Destilleri. 

 

Husk at tilmelde dig her 


 


Vil du holdes opdateret om udbud på ejendomsområdet i Lejre Kommune?

 

”Vi har længe mærket en efterspørgelse på en nyhedsfunktion om bygge- og anlægsopgaver for kommunen, og nu er den her”, fortæller Dorte Søndergaard, leder af Lejre Kommunes Ejendomsafdeling. Ved at tilmelde dig den nye abonnementsfunktion på kommunens hjemmeside, kan du som interesseret i rådgiver-, bygge- og anlægsopgaver frem over få en mail automatisk når der lægges en ny opgave på siden. Aktuelt ligger der tre opgaver med frist for interessetilkendegivelse den 20. februar. Her søges der rådgivere til to større tagrenoveringsprojekter, samt en entreprenør til udskiftning af et tegltag.

 

Find opgaverne og tilmeld dig abonnement på besked om nye opgaver her


 


DI og Lejre Kommune styrker samarbejdet

Dialogmøde i Osted var et vigtigt skridt mod en endnu tættere kontakt og større gensidig forståelse. Omkring 15 lokale erhvervsdrivende deltog i mødet sammen med repræsentanter for Lejre Erhvervsforum, DI Roskilde/Køge Bugt og Lejre Kommune. Virksomhedslederne bød ind med konkrete forslag til forbedringer, men kom også med ros for oplevelsen som fx nytilflytter og iværksætter. Borgmester Carsten Rasmussen opfordrede til at fortsætte den gode dialog og konkrete sparring når Lejre Kommune senere i år skal lave ny planstrategi, og udvalgsformand Dorte Kiilerich inviterede til samarbejde om ny erhvervsstrategi for 2021-24. 

 

Se de konkrete forslag og læs mere om dialogmødet her

 Lejre Kommune styrker indsatsen for bedre bredbånd

”Hurtigt og stabilt internet er en vigtig del af vores hverdag. Derfor skal vi arbejde meget målrettet på at sikre optimal bredbåndsdækning i Lejre”. Det siger Michael Casse, der netop er blevet ansat af Lejre Kommune som projektleder for digital infrastruktur.


Med ansættelsen styrker Lejre Kommune indsatsen for, at flere borgere og virksomheder kan få gode bredbåndsforbindelser.

 

Læs mere om indsatsen her


 


Hvem skal have Virksomhedsprisen for 2019?

Jobcenter Lejre uddeler Virksomhedsprisen for 2019. Prisen er på 10.000 kr. og gives for at sætte fokus på succeshistorier fra lokale virksomheder, der har bidraget til udvikling af arbejdspladser i Lejre kommune.Læs mere om hvordan du kan være med til at hylde en lokal virksomhed med prisen her 


Læs mere om Lejre Erhvervsforum her


This email was sent to info@lejre-erhvervsforum.dk
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lejre Erhvervsforum · Munkholmvej 380 · Rye · Kirke Såby 4060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp