August 2020 – Fredagsbar Spor 3 – Jul på Skoemagerkroen – Fem webinarer på fire uger – Lejre Kommunes Erhvervskonference udskydes – SMV:Digital åbner grøn pulje

By 1. september 2020
View this email in your browser

Spor 3 slår atter dørene op til fredagsbar

 

Kom og få en fyraftensøl når Lejre kommunes "iværksætterhus" atter slår dørene op til den månedlige fredagsbar, hvor du kan komme og få en god snak - det er hyggeligt, inspirerende og alle er velkomne

 

På gensyn fredag den 4. september kl. 15-16. Det er på Spor 3 ved Lejre station, tog lige til døren :o)

  

 


Medlem til medlem


Jul på Skoemagerkroen 2020


Hvert år oplever vi en massiv interesse for vores julearrangementer, og i år har vi planlagt masser af muligheder for julehygge til jer, der vil besøge Skoemagerkroen eller bare gerne vil have en lækker oplevelse med god mad sammen med famile, venner, kollegaer og samarbejdspartnere.

Hold dit julearrangement hos os! Vi lover idyl og julestemning i vores hyggelige, stemningsfyldte lokaler og sale. 

I vores nyhedsbrev kan du læse om vores julebord, julefester og mulighederne for jule-ophold på kroen.

 

Julefester i huset

Hold dit julearrangement i vores skønne sale og lokaler, hvor vi har sat rammerne for en festlig aften. Ved større lokaler er der mulighed for eget lokale.

Husk, at I kan bestille overnatning på Skoemagerkroen eller hjemtransport. Vi har værelser fra 950,- 

Vi glæder os til at se jer!

SE HELE NYHEDSBREVET OG LÆS OM DE MANGE SPÆNDENDE JULEMENUER, JULEFESTER, OPHOLD MM.  HER


Lejre Kommunes Erhvervskonference udskydes til foråret 2021

 

Det stigende antal corona-smittede i Danmark i slutningen af juli og ind i august betød, at Udvalget for Erhverv & Turisme på sit møde den 11. august besluttede at udskyde årets erhvervskonference til foråret 2021. Konferencen skal afholdes på Sonnerupgaard Gods.

 

Borgmester Carsten Rasmussen udtaler: ”Vi har et lavt smittetal i Lejre Kommune, men corona-virus findes i samfundet, og vi har senest set det blusse op forskellige steder i Danmark. I det lys er det bedst at udsætte større arrangementer som Erhvervskonferencen.” 

 

Udvalgsformand Grethe Saabye bakker op: ”I marts og april så vi meget tydeligt, hvor store konsekvenserne af en pandemi, der ikke er under kontrol, kan blive. Siden er vi i Danmark lykkedes med at få smitten så meget under kontrol, at samfundet gradvist har kunnet genåbnes. Nedlukningen fik dog, og har stadig, store konsekvenser for rigtig mange virksomheder, som mistede deres omsætning og levebrød fra den ene dag til den anden. Den fremgang i økonomien, vi nu mærker, må vi ikke sætte over styr, selv om vi havde set frem til endnu en gang at samle de erhvervsdrivende og fejre det lokale erhvervsliv”.

 

 


 

 Fem webinarer på fire uger: Boost din online synlighed, salg og markedsføring

 

Hvad skal en hjemmeside kunne? Hvordan sikre du dig, at den bliver fundet af dine kunder? Kan man selv lave videoer til sin markedsføring? Hvordan kommer du i gang med online salg og egen webshop?
 

På de foreløbigt fem sidste webinarer i denne omgang får du værktøjer til at øge både din synlighed og dit salg online. Deltagelse er gratis, du skal bare melde dig til på https://www.lejre.dk/erhverv/erhvervsarrangementer/ og sætte kryds i kalenderen ved de webinarer, du ønsker at deltage i. Du kan vælge mellem:
31. aug. kl. 14-15: Hjemmeside – bliv klædt på til at træffe de rigtige beslutninger
3.  sept. kl. 15-16: Lær at lave videoer, der sælger
7.  sept. kl. 15-16: Skriv, så du bliver læst
9.  sept. kl.   9-10: Søgemaskineoptimering (SEO) - En udgift eller en investering?                    
24. sept. kl. 10-11: Webshop – er det hurtige penge og omsætning?
 

  
 

 SMV:Digital åbner grøn pulje den 7/9 - få 25.000 kr. eller 100.000 kr. til privat rådgivning
 

 

I foråret gik der tre timer, så var de 30 mio. kr. i SMV:Digital-puljen til den runde delt ud. Det gælder derfor om at være hurtig, hvis man gerne vil have del i de digitale tilskudsmidler, når den grønne pulje åbner den 7/9 kl. 9.00.

 

Programmet SMV:Digital er et initiativ under Erhvervsstyrelsen, som har eksisteret siden 2018. SMV:Digital har til formål at fremme digitalisering og grøn omstilling blandt små og mellemstore virksomheder. Det sker ved at uddele vouchers til privat rådgivning på henholdsvis 25.000 kr. og 100.000 kr. Men man skal vide, hvad man vil og sidde klar når puljen åbner, hvis man vil have del i midlerne. Du kan læse om programmet og den kommende runde, samt se eksempler på tidligere støttede virksomheder på HER
 
Kontakt erhvervschef Nynne Friis på 40 33 74 76, hvis du vil vide mere  

 

 


Læs mere om Lejre Erhvervsforum her


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lejre Erhvervsforum · Munkholmvej 380 · Rye · Kirke Såby 4060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp