August 2020 – Stafet for Livet Borrevejle 22. august – Jul på Skoemagerkroen – Innovationskonference – Videowebinar – Ny hjemmeside?

By 14. august 2020
View this email in your browser

DAGEN NÆRMER SIG: Kom og vær en positiv overraskelse i verdens største bevægelse mod kræft

 

Stafet For Livet Borrevejle løber af stablen lørdag den 22. august - arrangementet som er et fint samarbejde imellem Stafet For Livet Borrevejle og Lejre Erhvervsforum, hvor vores lokale erhvervsliv i bogstaveligste forstand har mulighed at overraske Stafet For Livet deltagerne.

2020 bliver et helt anderledes Stafet For Livet år, hvor deltagerne blandt andet går ”sammen – med afstand” på 8 guidede vandreture i vores smukke Lejre Kommune.

 

Læs mere HER


Medlem til medlem


Jul på Skoemagerkroen 2020


Hvert år oplever vi en massiv interesse for vores julearrangementer, og i år har vi planlagt masser af muligheder for julehygge til jer, der vil besøge Skoemagerkroen eller bare gerne vil have en lækker oplevelse med god mad sammen med famile, venner, kollegaer og samarbejdspartnere.

Hold dit julearrangement hos os! Vi lover idyl og julestemning i vores hyggelige, stemningsfyldte lokaler og sale. 

I vores nyhedsbrev kan du læse om vores julebord, julefester og mulighederne for jule-ophold på kroen.

 

Julefester i huset

Hold dit julearrangement i vores skønne sale og lokaler, hvor vi har sat rammerne for en festlig aften. Ved større lokaler er der mulighed for eget lokale.

Husk, at I kan bestille overnatning på Skoemagerkroen eller hjemtransport. Vi har værelser fra 950,- 

Vi glæder os til at se jer!

SE HELE NYHEDSBREVET OG LÆS OM DE MANGE SPÆNDENDE JULEMENUER, JULEFESTER, OPHOLD MM.  HER


Nyt website?

 

Grundlæggende gennemgang af hjemmeside oprettelse der klæder dig på til at træffe de rigtige beslutninger!

 

Få grundig hjælp til at oprette eller opgradere den bedste hjemmeside for din virksomhed i et gratis webinar. Hjemmesiden er ofte det første folk ser, derfor er det godt at have styr på, hvad der gør en hjemmeside god. Der er mange spørgsmål der rejser sig, når en hjemmeside skal laves. Skal man lave den selv? Hvilken teknologi skal man bruge, og hvor omfattende skal man regne med, at det bliver? Det bliver du guidet igennem, af Henrik Hebeltoft fra Vores IT, i løbet af en times gratis webinar. Webinaret foregår d.31 august, og du kan tilmelde dig HER

 


 

 Innovationskonference d. 02.09.20 i Næstved

 

Skab værdi for kunden og øg din omsætning ved at koble produkt og service sammen

 

Servitize.dk holder en tværkommunal innovationskonference, der giver dig en introduktion til forskellige muligheder for serviceløsninger, der er skræddersyet til din virksomhed og dine kunders behov. På konferencen vil der være virksomhedsoplæg, forskerindlæg fra CBS og præsentationer om helt nye serviceløsninger og tiltag. Servitize.dk specialiserer sig i integrationen af services og produkter i samlede forretningskoncepter, og hvis du ønsker ydereligere at arbejde din virksomheds serviceudvikling, kan du opnå 80 gratis konsulent timer inklusiv 5 workshops, der stiller skarpt på koblingen mellem produkt og service.

 

Konferencen foregår d. 2 september kl.9-13, og er gratis at deltage i, så følg linket for at læse mere og tilmelde dig HER

  
 

 Video er online-medie nummer et – vi klæder dig på til at ride med på bølgen

 

WEBINAR: Lær at lave videoer, der sælger

 

Videomediet er ofte blevet en integreret del af markedsføring, og hvis du også har fået mod på at bruge video mere i din virksomhed, har vi et webinar lige for dig. På webinaret får du gode råd til, hvordan du laver videoer budgetvenligt. Derudover får du også viden om, hvordan man bedst tilrettelægger indhold i forhold til målgruppen, og hvad de forskellige faser i videoproduktion går ud på. Webinaret holdes af Christian Berg fra MarketXpand video, som til daglig hjælper virksomheder med alt fra reklame-, profil- og informationsfilm, til video-cv'er og dronefilm. Han vil på webinaret også guide til, hvordan man redigerer videoer, og hvordan de kan bruges på sociale medier.

 

Webinaret foregår d.3 september fra kl.15-16 og du kan tilmelde dig HER

 

 


Læs mere om Lejre Erhvervsforum her


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lejre Erhvervsforum · Munkholmvej 380 · Rye · Kirke Såby 4060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp