April 2021: Bliv digital – Nyt forløb i oplevelsesbranchen – Makerspaces

By 3. maj 2021
View this email in your browser


Bliv:Digital – Få 50 % i tilskud til din digitale omstilling

 

Drømmer du om at bruge mindre tid på administration og IT – og mere tid på det, du er god til? Har du overvejet at digitalisere din virksomhed, og er du i stedet løbet ind i kompliceret teknologi og en masse buzzwords?
 
Så er du ikke alene. Bliv:Digital er et tilskudsprogram, der har til formål at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at øge produktiviteten gennem digitale løsninger. Programmet tilbyder medfinansiering på 50% af op til 100.000 kr. til sidemandsoplæring eller sparring i en tidsbegrænset periode, så du kan komme i mål med din digitaliseringsproces. Uanset hvad din udfordring er, kan du gennem Bliv:Digital få tilknyttet en specialist, der hjælper dig med din digitale problemstilling og oplærer dig i løsningen. Det er desuden altid dig som ansøger, der vælger leverandøren. Det vil sige, du får mulighed for at tilpasse forløbet til dine specifikke ønsker og vælge en specialist med netop de kompetencer, du søger.
 
Se mere på https://smvdigital.dk/digital-omstilling/bliv-digital eller kontakt Nynne (40 33 74 76) og Kitt (21 31 85 94) for en snak om dine muligheder.
  
   


Nyt forløb for dig i oplevelsesbranchen: Skab mere magi - Få mere synlighed - Tiltræk flere kunder!

 

Er du i oplevelsesbranchen, og vil du gerne styrke dit produkt, din synlighed og din forretning? Magiske ferieoplevelser starter ved kundens første møde med din virksomhed, som typisk sker online.
 

Nu kan du gennem et forløb på seks workshops lærer at: 

  • kommunikere præcist hvordan og hvorfor, gæsterne kan forvente magiske ferieoplevelser.

  • gøre turen fra kundens første besøg på din hjemmeside til beslutning/booking så overskuelig som mulig.

  • styrke din profil, konkurrencedygtighed og synlighed.

  • udnytte lokalområdets muligheder for oplevelser både i designet af dine produkter og i din kommunikation.

Det er gratis at deltage, men du skal være hurtig hvis du skal med. Workshop-forløbet starter til efteråret.
 
Læs mere på https://ehsj.dk/react og kontakt Kitt Henriksen på kih@ehsj.dk eller 21 31 85 94 hvis du skal med. 
   


Makerspaces i Lejre Kommune – for både elever og virksomheder

 

Har du hørt at Lejre Kommune har fået en stor bevilling til at etablere makerspaces på alle kommunens 8 skoler? Og at du som lokal virksomhed kan få adgang til disse?
 
Et makerspace er oprindeligt et amerikansk fænomen, hvor startupvirksomheder arbejder i et åbent ”space”, hvor hver har deres eget lille ”værksted”. Der er et fællesskab i makerspacet, hvor man hjælper hinanden og fx kan låne diverse ”makermaskiner” til at lave ”proto-typing” eller egentlig produktion. Der er en høj grad af delementalitet i disse makerspaces.
 
I en skolekontekst handler makerspace, kort fortalt, om at eleverne skal arbejde projektbaseret, i kreative og innovative processer med forskellige digitale teknologier, som fx folieskærere, lasercuttere, 3D-printere o.a. Men også at de skal tilegne sig dele-mentaliteten, samt opnå en fejlkultur, hvor man godt må fejle og lære af dem, prøve igen osv.
 
Ud over at eleverne skal arbejde i dette værksted og på denne måde i skolekontekst, er der i projektet lagt op til et samarbejde med det lokale erhvervsliv. Sigtet kan være, enten at en lokal virksomhed kan være interesseret i at lave et samarbejde og fx bruge makerspacet til at lave prototyping, eller det kan være i en åben skole-kontekst, hvor man fx kan have et hold af unge mennesker, som kan komme og arbejde med projekter udenfor skoleregi.
 
Er dette noget for jeres virksomhed, eller vil du høre nærmere om projektet, kontakt Jacob Kiellberg, projektkoordinator for makerspaces i Lejre Kommune på jakie@lejre.dk eller tlf. 5192 6822
 

 
   


Få nye digitale værktøjer til forretningsudvikling

 

Har din turistvirksomhed brug for at udvikle sig digitalt? VisitFjordlandet tilbyder i samarbejde med Dansk Kyst- og Naturturisme, Roskilde Tekniske Skole og Roskilde Handelsskole et skræddersyet forløb Forretningsudvikling via digitalisering. Forløbet løber fra september 2021 til marts 2022 giver dig gode værktøjer for din virksomhed i form af bl.a en individuel handleplan som fokuserer på dine områder.
Virksomheder som vil høre mere eller ønsker at deltage, kan sende en mail til elaheh@destinationfjordlandet.dk

 

 


Rolfs skilte er ikke til at komme udenom 

 

Rolf Hegedys og hans virksomhed Agent Skilte har i 30 år sat deres præg på synligheden af mangen en virksomhed på Midtsjælland og omegn. Skiltet ud til vejen, reklamerne på bilen - logoer, t-shirts, bannere, vinduesmontage. Vi kunne blive ved. Ligeledes bugner  scrapbøgerne og vidner om en alsidig karriere for den aldrende skiltemand med grafisk baggrund. Han blev uddannet repro-fotograf i 60'erne og har derfor været med hele vejen og fulgt det grafiske håndværk og dets udvikling helt op til den nu meget digitaliserede verden. I år fejrer 30 år med egen virksomhed, og han har ikke i sinde at stoppe. Der er mange opgaver som venter, og en lyst som driver værket... 

 
     

 


Hold dig orienteret om hjælpepakker og restriktioner HER 
 

Virksomhedsguiden.dk kan du få et overblik over dine muligheder for at søge kompensation og meget mere

 Læs mere om Lejre Erhvervsforum her


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lejre Erhvervsforum · Munkholmvej 380 · Rye · Kirke Såby 4060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp