April 2020: Retningslinjer for genåbning – Udvidelse og forlængelse af hjælpepakker – Nyttige links

By 21. april 2020
View this email in your browser

Vigtig information til virksomheder

Retningslinjer for genåbning af visse erhverv i Danmark

 

 
 

Nu, hvor eks. frisører, massører og tandlæger har fået lov at åbne igen, skal det ske på forsvarlig vis. Derfor er der blevet udarbejdet et sæt retningslinjer, som skal hjælpe de omfattede erhverv med at komme godt i gang igen.

 

Retningslinjerne kan du læse på virksomhedsguiden.dk.


På virksomhedsguiden kan du også finde de karakteristiske, blå ”Stop”-plakater, som kan printes ud og hænges op ved indgangen til din virksomhed. 
 


Udvidelse og forlængelse af hjælpepakker  

Folketinget er nået til enighed omkring en forlængelse og udvidelse af de eksisterende hjælpepakker til erhvervet. Særligt er der med den nye aftale kommet øget fokus på små og mellemstore virksomheder samt freelancere.


Blandt andet sikrer aftalen: 

  • En forlængelse af ordningen for kompensation for faste omkostninger med en måned til og med d. 8. juli samt udvidede muligheder for at få kompensation.

  • En forlængelse af kompensationsordningerne til selvstændige og freelancere med en måned til og med d. 8. juli samt øget kompensationsgrad. Der bliver også etableret en ny kompensationsordning for freelancere med blandede A- og B-indkomster.

  • Udbetaling af indbetalt moms som et rentefrit lån til små og mellemstore virksomheder samt af indbetalt lønsumsafgift til visse erhverv bl.a. fysioterapeuter, tandlæger og taxavognmænd.

 

Læs finansministeriets pressemeddelelse HER

Læs faktaark HER - meget overskueligt ark!
 

  

På virksomhedsguiden.dk ligger der rigtig mange nyttige informationer målrettet til virksomheder om blandt andet økonomisk kompensation til virksomhederne, medarbejderes fravær og hygiejne-forholdsregler.

 

 skat.dk kan du finde information om hjælpepakke til virksomheder.

På hjemmesiden coronasmitte.dk og på kommunens hjemmeside lejre.dk kan du hele tiden holde dig orienteret om situationen.

  


Læs mere om Lejre Erhvervsforum her


This email was sent to info@lejre-erhvervsforum.dk
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lejre Erhvervsforum · Munkholmvej 380 · Rye · Kirke Såby 4060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp