April 2020: Opfordring til at handle lokalt – Virksomhedsportal – Hjælpepakker kontakt os – Webinar om eksport – Ebog om Coronakrisen

By 23. april 2020
View this email in your browser


Handl lokalt – sådan lyder opfordringen fra Lejre Kommune og Lejre Erhvervsforum

 

Lejre Kommune og Lejre Erhvervsforum står sammen om at støtte op om de lokale virksomheder. Det gør vi blandt andet med kampagnen ”Handl lokalt”. Budskabet er vigtigt ikke bare nu, men også fremover. 

 

Budskabet bredes ud både i gadebilledet, digitalt og i medierne. Alle interesserede virksomheder kan være med i kampagnen. Måske skal frisørens kunde også bruge en tømrer til en opgave i hjemmet? Og måske står din virksomhed og mangler en maskine eller reservedel, som værkstedet længere nede ad vejen kan hjælpe med. 


Hvis du og din virksomhed gerne vil bakke op om budskabet, så kan du kontakte erhvervschef Nynne Friis på nyfr@lejre.dk eller telefon 40 33 74 76.
Nynne kigger gerne forbi med et ”Handl Lokalt”-kit.


Måske har du endda mod på at være ”Handl Lokalt”-ambassadør for dit nærområde? Med 1.500 virksomheder i kommunen kan Nynne alene ikke nå forbi alle. Derfor søger vi samarbejde med virksomheder, der vil hjælpe med at gøre materialet tilgængeligt for andre lokale virksomheder, fx ved at give dem mulighed for at hente det hos ambassadøren. Kontakt Nynne og få en snak om mulighederne. 

 

 Lejre Kommunes virksomhedsportal – skaber synlighed for lokale virksomheder

 

Siden 2015 har Lejre Kommune haft en virksomhedsportal. Se den HER
Den er til dig, der gerne vil synliggøre din virksomhed over for kunder og samarbejdspartnere – eller til dig, der gerne vil finde netop den lokale virksomhed, der kan løse en opgave for dig.


Lejre Kommune har oprettet virksomhedsportalen for at skabe et digitalt mødested for lokale virksomheder og borgere, kunder og samarbejdspartnere. Det er et tilbud til alle, der vil registrere sig i databasen – eller bruge den til at søge information om virksomhederne i lokalområdet.

Lejre Kommune stiller værktøjet til rådighed, og virksomhederne lægger selv deres egne informationer ind.
Portalen synliggør mangfoldigheden af lokale virksomheder i Lejre Kommune, og gør det let at handle og samarbejde lokalt.

Det er let og gratis at oprette en profil på portalen.
Har din virksomhed en profil på virksomhedsportalen?

 

  
 

 I tvivl om hjælpepakkerne? Kontakt os
 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din virksomhed kan gøre brug af hjælpepakkerne fra staten, så er der hjælp at hente. Både erhvervschef Nynne Friis, Lejre Kommune, og Erhvervshus Sjælland står klar til at hjælpe. 
 

Tirsdag den 28. april kl. 10-11 afholder Erhvervshus Sjælland desuden et gratis webinar: ”Få styr på hjælpepakkerne”. Det kan du tilmelde dig HER 


Du kan kontakte Nynne på nyfr@lejre.dk eller telefon 40 33 74 76. Erhvervshus Sjælland kan kontaktes på info@ehsj.dk eller telefon 55 35 30 35.

 


 

 Webinar om eksport med Mia Wagner fra Løvens Hule

 

Erhvervshus Sjælland afholder mandag den 4. maj et gratis webinar, som er målrettet dig, der mangler indspark til at komme i gang med - eller sætte skub på - din eksport.


I spidsen for webinarets tre eksperter finder du Mia Wagner (direktør i Freeway-koncernen og kendt fra Løvens Hule). Hun suppleres af Bjarne Brynk Jensen, eksportkonsulent med mere end 15 års erfaring, og Mads Kragh, direktør i Erhvervshus Sjælland.

Webinaret kommer omkring, hvad eksportvirksomhederne gør lige nu, hvad du bør gøre, og om du tør at skubbe grænserne for at slå igennem på eksportmarkedet!

 

Tilmeld dig HER og få en unik mulighed for inspiration til DIN eksport.

 


 

 Hvor er din virksomhed efter Coronakrisen? 

 

I den her tid, står du som virksomhed med en række strategiske valg. Derfor har Erhvervshus Sjælland lavet en e-bog, hvor du kan blive klogere på strategi. 


Bogen er en vejledning til små- og mellemstore virksomheder samt ejerledere i en krisetid med råd til, hvordan du kan lægge en strategi for at tackle udfordringerne nu og her, men den er også en vejledning til noget, der kan være lige så vigtigt: Hvordan kommer jeg videre efter krisen. 

 

Download gratis HER Læs mere om Lejre Erhvervsforum her


This email was sent to info@lejre-erhvervsforum.dk
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lejre Erhvervsforum · Munkholmvej 380 · Rye · Kirke Såby 4060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp