April 2020: Nyheder fra Lejre Kommune: Handl lokalt – Virksomhedsportal – Webinarer – Rådgivere søges – Finansiering

By 3. april 2020
View this email in your browser


Borgmester Carsten Rasmussen opfordrer til at handle lokalt
 

I en ny videohilsen til borgere og virksomheder i Lejre Kommune kommer borgmester Carsten Rasmussen med en opfordring til at handle lokalt: 
 

"Vi er heldige, at vi i Lejre Kommune har et levende handelsliv og gode håndværksvirksomheder. Sådan skal det også meget gerne være, når corona-krisen er overstået.
Derfor vil jeg gerne opfordre til, at vi nu støtter vores lokale butikker, håndværkere, fødevareproducenter og andre, der tilbyder varer eller tjenesteydelser. Det kan være afgørende for, om de klarer sig igennem”. 

 

Se videoen her:  

 


 

 Lejre Kommunes Virksomhedsportal – gør det let at handle lokalt

 

Vidste du, at Lejre Kommune i mere end fem år haft en lokal virksomhedsportal? Portalen skaber et digitalt mødested for lokale virksomheder og borgere, kunder, samarbejdspartnere.


Det er et tilbud til alle, der vil registrere sig i databasen – eller bruge den til at søge information om virksomhederne i lokalområdet. 


Hvis din virksomhed ikke er på portalen, så kan du let og enkelt gå ind og oprette den. Fra tirsdag d. 7. april bliver antallet af virksomhedskategorier på portalen udvidet. Dermed skulle alle uanset branche gerne have mulighed for at lave en profil, der let kan findes på portalen. 

Har du allerede en virksomhedsprofil på portalen, så vil vi opfordre dig til at tjekke, om den eventuelt skal opdateres. Det kan være med nye billeder, kundereferencer eller måske kontaktoplysninger. 

 

Find portalen her: 

 

 Webinarer om corona-kompensationsordningerne

 


Er din virksomhed mærket af coronakrisen?
Vores samarbejdspartner, Erhvervshus Sjælland, har af
Erhvervsministeriet fået til opgave at vejlede virksomheder om kompensationsordningerne under coronakrisen.

 

De tilbyder lige nu en række webinarer, hvor deres eksperter gennemgår regeringens hjælpepakker, så du som virksomhedsleder bliver klædt på til at ansøge om kompensation.
 

Find webinarerne her:
 

 Rådgivere søges til vedligeholdelses-opgaver


Lejre Kommune søger rådgivere, der kan hjælpe os med at projektere og gennemføre vedligeholdelses-opgaver på en række kommunale ejendomme.


Det vil primært dreje sig om udskiftning af tage, vinduer og døre – men der vil også være andre typer af opgaver. Opgaverne ønskes udført hurtigst muligt.

Hvis du ønsker at byde på opgaven, skal du udfylde en formular på vores hjemmeside  - senest fredag den 17. april 2020, kl. 12.00.

 

Det gør du her:

 


 

 Trods hjælpepakker:
Hav fokus på din likviditet og finansiering


Uanset om din virksomhed er så ramt på omsætningen eller ej, at du kan gøre brug af regeringens hjælpepakker, så kan virksomhedens likviditet stadig komme under pres som følge af situationen.

 

Måske som følge af egne betalinger til leverandører, eller fordi betalingen fra kunder, der er mere direkte ramt, udebliver eller er forsinket. 
Ved proaktivt at tage stilling til, hvad du vil gøre, hvis det skulle ske, kan du vise banken og eventuelle investorer handlekraft. Dermed står du stærkere, hvis du får brug for yderligere likviditet med kort varsel. Erhvervshus Sjælland har lavet en kort guide om finansiering af din virksomhed i en krisetid. 

 

Guiden kan læses her: 

 


 


Læs mere om Lejre Erhvervsforum her


This email was sent to info@lejre-erhvervsforum.dk
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lejre Erhvervsforum · Munkholmvej 380 · Rye · Kirke Såby 4060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp