Medlemmer tilbydes gratis bod på Skjoldunge Festivallens markedsplads den 21. juni 2017 fra klokken 16 – 22

 

For 3. gang, og med voksende succes, afholder Teater Solaris den tilbagevendende Skjoldunge Festival på Sonnerupgaard Gods i Hvalsø.

Årets tema er verdens undergang, kendt som ”Ragnarok” ifølge den nordiske mytologi, hvor de to yderste verdener/poler, is og ild, kæmper om herredømmet over universet.

I forbindelse med festivalen er der premiere på intet mindre end to forestillinger. Kl. 19 er der premiere på den musikdramatiske forestilling ”CELLEN”, skrevet og instrueret af teaterets kunstneriske leder Sananda Solaris

og kl. 22 samme aften vil udendørsforestillingen ”RAGNAROK”, instrueret af stunt- og stagefightkoordinator Tina Robinson, løbe af stablen med op mod 100 medvirkende børn, unge og voksne.

Markedsplads kl. 16-22

Kernen af Skjoldunge Festival er markedspladsen, som ligger placeret i hjertet af Sonnerupgaard Gods, foran hovedhuset. Ideen bag denne markedsplads er, at interesserede sælgere og/eller performere får en platform i autentiske, nordiske rammer, hvor deres produkt kan blive eksponeret i lokalsamfundet, med mulighed for fortjeneste. På Skjoldunge Festival 2015 var der op mod 500 besøgende på markedspladsen, hvor boder, af mange forskellige slags, havde god succes.

Teater Solaris tilbyder i forbindelse med dette års festival en gratis stand eller bod på markedspladsen og 5 præmiere billetter uden beregning til forestillingen “CELLEN”. Der er ikke mulighed for at få stillet borde/stole til rådighed, hvorfor interesserede selv skal kunne medbringe dette.

Ved interesse kontakt venligst produktionsassistent Patrick Ravn Mail: patrick@teatersolaris.dk
Telefon: +45 26 39 23 89

Tryk for større billede