Lejre Kommune: Invitation til inspiration, dialog og netværk

I anledning af den internationale iværksætteruge, d. 12.-16. november 2018, inviterer Lejre Kommune i samarbejde med Lejre Erhvervsforum, Herslev Bryghus og FUTURELAND til fem spændende arrangementer:

 

Mandag d. 12. november kl. 12.00-18.00: Kan mad og øl ændre et samfund?

Herslev Bryghus inviterer, med støtte fra Lejre Kommune, til debat og dialog om, hvordan produktion af mad & øl kan skabe gode rammer for liv i både byen og på landet. Dagen vil byde på oplæg af bønder, kokke og fødevareproducenter og invitere til engagerende, tværfaglige debatter, hvor alle kan byde ind. For skal vi videre med denne dagsorden, så skal vi tale sammen på tværs og skabe nye alliancer.

Få ledige pladser, tilmelding på www.endelafherslev.dk/kalender, deltagelse koster 450 kr. inkl. middag.

Tirsdag d. 13. november kl. 15.30-17.30: I-2-B – Iværksætter til virksomhed.

I samarbejde med Lejre Erhvervsforum inviterer vi til en hyggelig eftermiddag i netværket og samarbejdets tegn. Arrangementet er særligt henvendt til de knap 400 nye virksomheder og iværksættere, der har registreret et cvr-nummer i Lejre Kommune de seneste år. Skoemagerkroen og D’Øl, to nye virksomheder anno 2018, giver et indblik i deres samarbejde, og hvad det har betydet for dem som nystartede virksomheder. Der bydes på smagsprøver og lidt lækkert til ganen fra begge.

Arrangementet er gratis, tilmed dig på https://gew.dk/lejre-kommune-lejre-erhvervsforum/i-2-b-ivaerksaetter-til-virksomhed

Onsdag d. 14. november kl. 16.30-18.30: Bæredygtighed er big business.

Kom til fyraftensmøde på Hvalsø Savværk, og hør mere om hvordan bæredygtighed, cirkulær økonomi, ressourceeffektivitet og grøn omstilling kan gøres til kroner og øre på bundlinjen i DIN virksomhed. Vi får et indblik i, hvad bæredygtighed som megatrend netop nu betyder for forbrugernes adfærd; og så har vi inviteret et hold af eksperter, som står klar med tilbud om alt fra 300 gratis ingeniørtimer til udvikling og test af dit nye produkt, fondsfinansiering af nyt produktionsudstyr eller teknologi, hjælp til udvikling og test af nye emballagetyper til fødevarer med mere.

Arrangementet er gratis, tilmed dig påhttps://gew.dk/lejre-kommune/baeredygtighed-er-big-business

Torsdag d. 15. november kl. 15.00-17.00: Lejre – erhvervslivets kommune i 2020

Erhvervsklimaet i Lejre Kommune skal forbedres, det har Kommunalbestyrelsen givet hinanden håndslag på. Kom og giv borgmester Carsten Rasmussen og formand for Udvalget for Erhverv & Turisme Grethe Saabye dit input til, hvordan vi løfter erhvervsklimaet. Er det flere byggegrunde, hurtigere sagsbehandling, hjælp til rekruttering af arbejdskraft, netværksarrangementer eller noget helt femte der skal prioriteres?

Arrangementet er gratis, tilmed dig på https://gew.dk/lejre-kommune/lejre-erhvervslivets-kommune-i-2020

Fredag d. 16. november kl. 15.00-17.30: FUTURELAND sneak peek

Hvad vil ungdommen med landdistrikterne? Det stiller FUTURELAND skarpt på i hele iværksætterugen, og fredag inviteres du indenfor i de unges fremtidsvisioner for livet uden for storbyerne. Kom og brug en eftermiddag til dialog i øjenhøjde med de unge. Her kan du gå på opdagelse i en kreativ og inspirerende udstilling om de unges fremtidsdrømme, visioner og ideer til udvikling af FUTURELAND, afprøve drømmemaskinen, løse gåderne i Escape Room, nyde en gå-hjemjazzkoncert og varme dig på den hjemmelavede vikingesuppe.

Arrangementet er gratis, tilmelding er ikke nødvendig.

Se det fulde program for arrangementerne i Lejre i vedhæftede pdf, og for alle arrangementer i anledning af iværksætterugen på www.gew.dk.

Tryk for større billede