Kultur-Erhvervssamarbejder. Hvordan kommer man i gang?

Lejre Erhvervsforum og Sagnlandet Lejre inviterer i samarbejde til et gratis erhvervsrelevant vidensdelingsseminar 

onsdag 20. april 2016
kl. 12.30-16.00

Kulturinstitutionen Sagnlandet Lejre, der formidler kulturhistorie, har med to erhvervspartnere, Playingfield og Reves Consult, der begge arbejder med ledelsesudvikling, indledt et partnerskabssamarbejde, hvor forskellige fagligheder mødes og nye forretningsmuligheder opstår.

På seminaret fortæller de utraditionelle samarbejdspartnere om, hvordan de konkret har etableret et gensidigt udbytterigt samarbejde og udviklet nye produkter, hvor fagligheder fra de to forskellige brancher kommer i spil på nye måder og allerede har tiltrukket nye målgrupper.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan du med udgangspunkt i din egen institution kan bryde grænser og nå nye målgrupper og få nye vinkler på egen praksis, så få en anderledes opskrift onsdag d. 20. april kl. 12.30-16.00 i ”Restaurant LEKKIL”, hvor vi denne dag byder på ”Ledelseskultur & Kultur i ledelsesudvikling”.

Velkommen til en uformel eftermiddag, hvor du kan gennem et konkret kultur-erhvervsprojekt kan hente inspiration til, hvordan du kan bruge dig selv, din faglighed og dine rammer på nye måder.

Projekt LEKKIL er et kulturerhverv-samarbejde med støtte fra Region Sjællands Kultur-Erhvervspulje 2015.

Tilmeldingsfrist:
senest tirsdag den 12. april 2016
til møde- & eventansvarlig Leonora Thofte på leo@sagnlandet.dk
Mødested: Sagnlandet Lejre, Slangealléen 2, 4320 Lejre

Program for dagen
12.30-13.00 Sagnlandet Lejre byder på sandwich og drikkevarer samt lejlighed til netværk
13.00-16.00 Seminaret begynder

  • Om etablering af kultur-erhvervssamarbejdet. Samarbejdspartnerne fortæller om hvordan projektet er sat i gang og udviklet undervejs i en dynamisk proces.
  • Om produktet: Præsentation af det nyskabende 2-dags ledelseskursus, der gennemføres i rammer af en kulturinstitution og tanker bag samspil mellem form, iscenesættelse og ledelsesteori.
  • Brugernes oplevelser: Pilotdeltagere i form af erhvervsledere fortæller om deres oplevelse af et anderledes ledelseskursus, og hvad den kulturelle ramme har betydet for deres samlede udbytte.
  • Om fremtiden: Hvad har samarbejdsparterne lært af processen, hvilke udfordringer kan man løbe ind i, og hvordan vurderer de fremtiden for produktet og udvikling af nye samarbejder.

Under seminaret vil der være lejlighed til at stille spørgsmål samt bidrage med evt. egne erfaringer med kultur-erhverv samarbejder.

Vel mødt på samarbejdspartnerens vegne:
Dennis Rasmussen fra Playingfield, Carsten Reves fra Reves-Consult og Lars Holten fra Sagnlandet Lejre