Iværksætterhuset SPOR 3 holder åbningsreception

Kom og vær med torsdag den 1. juni kl. 15.00

Ideen med SPOR 3 er, at skabe et iværksættermiljø med ambitioner og fremdrift i Lejre Kommune. Huset rummer driftige iværksættere og mindre virksomheder – og anvendes samtidig til lokale aktiviteter og arrangementer. Efter en grundig renovering står iværksætterhuset SPOR 3 nu klar til at blive taget i brug.

 

Det fejrer vi med en åbningsreception torsdag den 1. juni kl. 15.00 – 18.00 på

Iværksætterhuset SPOR 3
Smedegården 19
4320 Lejre

 

Alle er velkomne – også nye iværksætter

Den officielle indvielse af SPOR 3 med klipning af den røde snor bliver foretaget af Grethe Saabye, der er kommunalbestyrelsesmedlem i Lejre Kommune samt formand for Udvalget for Erhverv & Turisme.

Der vil også være et indslag om ”Iværksætteriets særlige DNA” samt lidt godt til ganen. Vi glæder os til at byde alle velkommen og præsentere vores café område, mødelokaler og kontorlokaler.
Hvis du går med en iværksætter i maven eller kender nogen, der gør, så er åbningsreceptionen en glimrende mulighed for at kigge nærmere på vores faciliteter. Iværksætterhuset SPOR 3 tilbyder åbne kontorpladser fra kr. 1.300,-/pr måned og kontorlokaler “med lukket dør” fra 2.300,-/md. Det er også muligt at booke mødelokaler seperat.

Vi glæder os til at se dig til åbningsreceptionen på SPOR 3. Du kan melde din ankomst på langborgaps@gmail.com. Du kan også like os på facebook – og samtidig give os besked om du kommer på: facebook.com/LangborgApS

På gensyn på SPOR 3

Iværksætterhuset SPOR 3 er ejet og drevet af Kristian Emborg og Claus Langer, der begge har iværksætterbaggrund og er bosat i lokalområdet. Målet med SPOR 3 er, at skabe nogle indbydende fysiske rammer for iværksætteri med ambitioner og drive – kombineret med et fagligt inspirerende fællesskab med liv og nye initiativer. Samtidig danner SPOR 3 huset rammen for en hyggelig lokal café og helt nyistandsatte selskabslokaler til udlejning.

Tryk for større billede