INVITATION TIL SAMARBEJDE MED KUNST- OG KULTURFESTIVALEN EUPHORIA 2021

Lokale erhvervsdrivende søges som samarbejdspartnere til EUROPHORIA 2021 på Sonnerupgaard Gods

For tre måneder siden startede Teater Solaris udviklingsforløbet, O-SPACE; et forløb, der har til formål at give kunstnere og kulturskabere en platform for deres arbejde og udvikle deres kompetencer inden for projektledelse og entrepreneurskab.

Gennem de seneste måneder har 11 kunstnere og kulturskabere deltaget i forløbet og udviklet egne kunstneriske projekter, som denne sommer skal fremvises på den nye kunst- og kulturfestival, EUPHORIA 2021.

EUPHORIA 2021 premierer sammen med Teater Solaris’ kommende forestilling, TÅRNET, d. 10. juli på Sonnerupgaard Gods i Hvalsø, hvorefter forestilling og festival turnerer videre rundt på de Københavnske kulturhuse, Kulturhuset Indre ByUNION og Krudttønden.

Målet med EUPHORIA er at give kunstnerne fra O-SPACE en platform til at fremvise deres arbejde. Dertil involveres lokale kunstnere, kulturskabere og erhvervsdrivende til at være en del af festivalen.

På denne måde bliver EUPHORIA en unik endagsfestival, der samler lokalområdet om et samsurium af kunst og kultur, der hvor festivalen foregår.

D. 10. juli afholdes EUPHORIA 2021 på Sonnerupgaard Gods’, hvor godsets park forvandles til et levende kunstværk med performances, udstillinger og kulturelle aktiviteter.

Teater Solaris søger nu samarbejdspartnere til EUPHORIA 2021 på Sonnerupgaard Gods.

BLIV EN DEL AF EUPHORIAEUPHORIAs mål er at være denne sommers samlingspunkt for lokalmiljøet. Derfor ønsker vi at involvere lokale erhvervsdrivende, der har interesse i at sælge deres produkter på festivalpladsen: Mad, drikke, brugskunst, kunsthåndværk, mv. er alt sammen velkommen.

Ønsker du/I at blive en del af festivalen med jeres virksomhed, så kontakt teaterchef, Mark Ludvig Henriksen, på mail: mark@teatersolaris.dk eller telefon: 25153370.

BLIV MEDSKABER AF DIN LOKALE FESTIVAL: Efter mere end et år med Corona og endnu en sommer med aflyste festivaler ønsker Teater Solaris at give lokalmiljøet en kulturel saltvandsindsprøjtning med EUPHORIA 2021. Derfor søger teatret medskabere af festivalen.

Som medskaber bidrager man med støtte til festivalen.

Al støtten fra medskabere vil gå til kunstneriske og kulturelle indslag på festivalen.

For yderligere information om et samarbejde som medskaber, kontakt teaterchef, Mark Ludvig Henriksen, på mail: mark@teatersolaris.dk eller telefon: 25153370.

Vi ser meget frem til diverse samarbejder i forbindelse med EUPHORIA 2021 på Sonnerupgaard Gods og til at samle Hvalsøs og Lejres borgere til et brag af en dag i kunstens og kulturens tegn.

Kh

MARK LUDVIG HENRIKSEN

Teaterchef

TLF: 25153370

MAIL: MARK@TEATERSOLARIS.DK

OMTALE:

https://teaternyheder.dk/teater-solaris-flytter-ind-paa-krudttoenden/

https://iscene.dk/2021/05/28/to-teatre-far-nye-adresser/

https://www.kulturmonitor.dk/teater-solaris-udvider-med-afdeling-i-krudttoenden-i-koebenhavn/

https://localeyes.dk/ritzau/r30214-9999-prm-teater-solaris-flytter-ind-paa-krudttoenden/