Invitation til workshop om vækst gennem fokus på de personlige relationer

Fredag d. 2. september kl. 12.30 – 15.00 på festivalpladsen til TRO-økologisk kirkefestival på Hornsherredvej ved Sæby.

Sidste år afholdt Lejre Kommune, Erhvervsforum Hornsherred og TRO- økologisk kirkefestival i fællesskab med Big Future 2025-organisationen en erhvervskonference og workshop for lokale virksomheder om bæredygtig vækst med stor succes. Der var entydigt positive tilbagemeldinger fra de deltagende virksomheder og opfordringer til at lave et lignende arrangement i 2016.
Derfor inviterer Lejre Kommune, Erhvervsforum Hornsherred, Lejre Erhvervsforum og TRO- økologisk kirkefestival også i år til en eftermiddag med ny inspiration til, hvordan du kan øge din virksomheds konkurrenceevne og effektivitet på nye måder.
Tilmeld dig allerede nu til et inspirerende oplæg med efterfølgende workshop ved Karen Lumholt fra tænketanken CURA om emnet:

Sådan opnår du vækst ved at arbejde målrettet og bevidst med de personlige relationer internt i din virksomhed og i forhold til dine kunder.
Kom og få ny inspiration til, hvordan du får det optimale ud af dine interne ressourcer og din kundekontakt i det daglige.

Workshoppen tager udgangspunkt i tænketankens CURAs ideer om, hvordan effektiv ledelse i en moderne forretningsverden kræver indsigt i, hvordan vi som mennesker fungerer sammen, og hvordan nøglen til succes ligger i evnen til at få relationerne mellem medarbejdere og til kunder til at trives og udvikles.

Program
12.30 Sandwich og networking på festivalpladsen til TRO-økologisk kirkefestival i Sæby
13.00 Oplæg ved Karen Lumholt fra tænketanken CURA
13.45 Pause med kaffe, kage og networking
14.00 Workshop for deltagerne ved Karen Lumholt, CURA
14.45 Opsamling på workshop
15.00 Tak for i dag

Deltagerbetaling: 150 kr. per person
Tilmelding: hra@km.dk eller 4640 4161 / 2713 9893
Tilmeldingsfrist: Snarest muligt, tak

Læs mere: trofestival.dk & cura.dk

Erhvervsforum Odsherred

Lejre Kommune

Lejre Erhvervsforum grå

Tryk for større billede