Er din virksomhed et godt eksempel – eller har du nye løsninger?

Genbrug, genanvendelse og mindre affald i Lejre

Alle skal gøre en indsats, når det gælder affald, genbrug og genanvendelse. Nogle virksomheder gør det, de skal, andre gør noget ud over det sædvanlige.

Netop nu leder efter vi efter de gode eksempler på, hvordan virksomheder genbruger, genanvender og minimerer affald her i Lejre Kommune. Det, der kan synes så indlysende og selvfølgeligt et sted, kan være værdifulde tips og gode råd, der kan inspirere andre til at gøre en forskel.

Derfor vil vi gerne høre om jeres erfaringer. Hvad fungerer godt? Hvordan gør I, når I skiller jer af med virksomhedens affald? Er I gode til at genbruge og minimere mængden af affald? Gør I noget på en ny måde?

Vi vil også gerne høre fra jer, der har idéer til, hvordan man kan begrænse virksomhedens affaldsmængder, genbruge eller genanvende materialer på nye måder.

Eksemplerne og ideerne skal i første omgang bruges som research og baggrundsviden for Affaldsteamet i Lejre Kommune, der arbejder på at lave en ny affaldsplan for kommunen.

Send eksempler, ideer eller forslag og meget gerne fotos til affaldsplan@lejre.dk

Blandt alle indsendte forslag trækker vi lod om en gavekurv med lækre lokale produkter og det bedste eksempel belønnes med en brunch for fire på et af Lejres gode spisesteder. De heldige vinderne får direkte besked sidst i januar.

Med venlig hilsen

Malene Krogh
Affalds- og genbrugsmedarbejder
Center for Teknik og miljø
Lejre Kommune

Tryk for større billede