Eksklusiv teater og back stage invitation uden beregning for medlemmer

Som medlem af Lejre Erhvervsforum inviteres du og din ledsager i teatret og til et eksklusivt back stage arrangement

 

Forestillingen foregår på Sonnerupgaard Gods den 22. juni 2017 kl. 19.00

Tølløsevej 53, 4330 Hvalsø

Teater Solaris inviterer i samarbejde med Danmarks Veteraner til fremvisning af forestillingen CELLEN.

 

PROGRAM en dejlig sommeraften 

Kl. 18:15 vil der blive serveret velkomstdrink.

Efter forestillingen vil der være en eksklusiv reception, hvor Sonnerupgaard Gods byder i deres historiske stuer på rustik tapas m. dertilhørende vin.

I stykket CELLEN møder vi en soldat hen over en aften. Han er på vej til et veterantræf. Hans indre er i opløsning og han kæmper for at bevare kontakten til virkeligheden. Hele tiden bliver han forstyrret af flashbacks til tiden, hvor han som udsendt havde en særlig opgave, der gik galt. Han var udsendt med sin gruppe for at hente en dansk terrorist hjem til en retssag. Soldatens gruppe bliver overfaldet lige uden for stedet, hvor fangen opholder sig. Alle blev dræbt undtagen soldaten selv.

 

Det er en enkel – en skarp – og en nærgående forestilling. Den menneskelige fortælling handler om kærligheden, og om lysets sejr over mørket. Og spørgsmålet mange soldater tænker, “kunne jeg have gjort en forskel?”

Danmarks Veteraner og Teater Solaris har indgået et samarbejde for at få skabt en dialog omkring anerkendelsen af de danske udsendte og veteraners indsats.

Arrangementet d. 22. juni vil være gratis for Lejre Erhvervsforums medlemmer. Maks. 2 billetter pr. medlem.

Bestil gratis billetter via dette link: www.teaterbilletter.dk/forestillinger/cellen/#redeemcampaign/cellen0930

Her kan du downloade invitationen: CELLEN-INVITATION 3 erhverv

Danmarks Veteraner samler danske kvinder og mænd, som opfylder regeringens kriterier for betegnelsen ”veteran” og som har modtaget enten en officiel medalje eller det officielle veterankort for deltagelse i en international operation. Danmarks Veteraner har Hans Kongelige Højhed Prins Joachim som protektor.