Præmier til lodtrækning og sponsorgaver i goodiebags til 320 lokale beslutningstagere

Lejre Kommunes Erhvervskonference den 22. oktober er udsolgt!

Hurra hvor er det glædeligt og flot!

320 lokale beslutningstagere

Det betyder, at der den 22. oktober fra klokken 16 – 21 på Ledreborg Slot er samlet 320 mennekser til en fælles sag om erhvervsudvikling i Lejre Kommune. Deltagerne er primært lokale virksomhedsledere, politikere og embedsmænd.

Mulighed for at bidrage med præmier og sponsorgaver

Lejre Erhvervsforums medlemmer kan, i følge aftale med Lejre Kommune, byde ind med egnsspecifikke præmier og sponsorgaver i form af produkter, services og oplevelser. Sponsorgaverne samles i en goodiebag, som alle deltagere modtager, når de forlader Erhvervskonferencen. Præmierne fordeles på lodder, som vinderne får med sig hjem samme dag.

Finder du denne anledning til at gøre opmærksom på et eller flere af dine produkter, services eller oplevelser interessant, så vil Lejre Erhvervsforum og Lejre Kommune sørge for at pakke alle goodiebags og medtage dem til udlevering i forbindelse med Erhvervskonferencen.

Sammen sætter vi fokus på at handle lokalt både som virksomhed og borger.

Brochuremateriale, foldere osv. er ikke aktuel indhold til goodiebags eller som præmie.

Det skal være en konkret vare / et produkt, et gavekort eller en billet til en oplevelse. Evt. med dit visitkort.

Du kan vælge at levere lige præcis det antal sponsorgaver og præmier, som måtte passe dig. Indholdet i de 320 goodiebags vil variere og afhænge af de sponsorgaver, som vi modtager. Vi pakker dem så retfærdigt som muligt!

Er du interesseret i synligheden overfor beslutningstagerne?

Giv mig et praj, såfremt du ønsker at synliggøre din virksomhed i form af sponsorgaver og/eller præmier i forbindelse med Erhvervskonferencen. Bare skriv dit navn og firmanavn, samt ca. antal sponsorgaver og/eller præmier til denne mailadresse info@lejreerhvervsforum.dk, så har vi mulighed for at danne os et overblik, TAK.

Det praktiske

Dine sponsorgaver og/eller præmier skal afleveres senest den 1. oktober 2019 på denne adresse:

Lejre Kommunes Rådhus i Allerslev, Lejrevej 15, 4320 Lejre.

Kasserne bedes mærket:

“Sponsorgaver til goodiebags” og/eller “Præmier til lodtrækning ifm Erhvervskonferencen”

Sponsorgaverne og/eller præmierne kan afleveres i tidsrummet mellem klokken 09 og 13 på alle hverdage frem til den 1. oktober 2019. Derefter pakkes alle goodiebags og antal lodder udarbejdes i forhold til antal præmier.

Sprøgsmål

Har du spørgsmål og eller kommentarer, så tag endelig kontakt til Dorte Kiilerich i Lejre Erhvervsforums sekretariat på mobil 40 54 48 08 eller e-mail: info@lejreerhvervsforum.dk

På forhånd mange tak.

Lejre Erhvervsforum

Tryk for større billede