Danmark på Auktion på DR1

Til Lejre Erhvervsforum fra Lejre Kommune

I 2017 lancerede DR 1 ”Danmark på Auktion”, som fik massiv omtale i radio, på de sociale medier og i TV-showet, hvor blandt andre Gordon Henriksen deltog. I 2017 var formålet med indsamlingen, at børn i nogle af verdens fattigste lande får mad.
52 kommuner deltog. Herunder Lejre Kommune, hvor en række virksomheder tilsammen fik indsamlet 31.350 kr. Med denne flotte indsats lagde Lejre Kommune sig i spidsen som den kommune med det højeste, samlede hammerslag. Prisen blev overrakt af DR ved et arrangement, hvor bidragsyderne var inviteret. I 2017 var det Ledreborg Gods, Hornbeer, Ryegaard Gods, Fishing Zealand og Mikkel Friis-Holm.

Nu vender ”Danmark på Auktion” tilbage, og denne gang er temaet børn uden hjem.

Det er en mulighed for at bidrage til et godt formål og samtidig profilere Lejre Kommunes virksomheder og mange attraktioner.
Der er frist for tilmelding den 9. januar. Tilmelding sker direkte via dette link
https://www.danmarksindsamling.dk/stoet-danmarks-indsamling/auktioner/vejledning-til- auktion/

Erhvervschef Thomas Hørdam står til rådighed med assistance og vejledning.
Selve auktionen bliver afviklet på Lauritz.com i perioden 19. januar til 3. februar 2018. Det sker på en særlig auktionsside. Alle kan byde på auktionerne, og man kan løbende følge auktionsbuddene. På danmarksindsamling.dk vil man ligeledes kunne finde oversigter over auktionerne, ligesom de vil blive markedsført på de sociale medier.

Fra Lejre Kommunes side sikrer vi information om ”Danmark på auktion” på www.lejre.dk og i vores ugentlige annonce i Lejre Lokalavis (i uge 52 og 1), ligesom vi som virksomhed vil bidrage til auktionen med en oplevelse.

Tryk for større billede