Erhvervs-dating et nyt aftalebaseret netværksarrangement i 2017

VERDENSNYHED FOR LEJRE ERHVERVSFORUM

Erhvervs-dating:

Kære medlem kom og vær med til at afprøve dette nye mødekoncept. Det er gratis for medlemmer. Vis med din deltagelse at du er med på at betræde nye veje sammen med din erhvervsforening

Brug 15. min. til en snak med de gæster, der specifikt booker tid til at tale med dig. Det er effektiv brug af både din og gæsternes tid.

Lejre Erhvervsforum grå

Lejre Kommune

I 2017 afvikler Lejre Erhvervsforum i samarbejde med Lejre Kommune et aftalebaseret netværksarrangement.

Vi kalder arrangementet Erhvervs-dating. Det bygger på princippet om, at en række virksomheder har gensidig interesse i korte, effektive kontaktmøder under velorganiserede og hyggelige forhold. Aftalerne mellem parterne bliver booket på forhånd og finder sted

tirsdag den 28. februar 2017

i tidsrummet mellem 8.00 – 15.00

Arrangementet finder sted på Sonnerupgaard Gods i uhøjtidelige rammer med netværkscaféen “Vores Sted” som det sociale omdrejningspunkt.

Sådan foregår Erhvervs-dating

Der er tre deltagerkategorier.

Når du tilmelder dig, kan du vælge en eller flere kategorier. Dit valg vil afspejle sig i dit personlige aftaleskema.

 1. Udstiller, der modtager gæster med forhåndsbookede aftaler (et lille bord og to stole). 
  Her modtager du de virksomheder, der på aftaleskemaet selv har ønsket at møde dig og din virksomhed. Det kan være en anden medlemsvirksomhed eller en virksomhed udenfor kommunen. Som medlem i Lejre Erhvervsforum er en udstillerplads med aftaler gratis. Er du ikke medlem koster pladsen 2.000 kr. eksklusiv moms og inklusiv heldags forplejning i caféen.
 2. Udstiller, der har en stand men uden bookede aftaler
  Der bliver stillet et bord og to meter facade til rådighed. Disse udstillere vil blive samlet i nærheden af Caféen “Vores Sted”, så det bliver naturligt at tale med  gæsterne og de øvrige udstillere i pauserne. Som medlem i Lejre Erhvervsforum er en udstillerplads uden aftaler gratis. Er du ikke medlem koster pladsen 2.000 kr. eksklusiv moms og inklusiv heldags forplejning i caféen.
 3. Gæster, der på forhånd har booket aftaler med udstillerne
  Du booker efter eget ønske et møde hos de udstillere, som du har lyst til at mødes med. Som medlem i Lejre Erhvervsforum er din gæstedeltagelse gratis. Er du ikke medlem koster det 200 kr. eksklusiv moms men inklusiv forplejning i caféen.
 4. Generelt
  Netværksarrangementet er relevant for erhvervsvirksomheder, iværksættere, foreninger, insitutioner og organisationer, der ønsker et effektivt og individuelt mødeprogram i en velorganiseret og hyggelig ramme. Alle udstillere udarbejder en super kort firmabeskrivelse. Aftalerne bookes online efter først til mølle princippet. Booking af aftaler åbner 10. februar 2017 og du får nærmere besked herom.
Men først skal du tilmelde dig Erhvervs-dating arrangementet. Venligst tilkendegiv om du ønsker at deltage som 1) en udstiller med et aftaleskema, 2) en udstiller uden et aftaleskema eller 3) som en gæst, der forhåndsbooker sine aftaler hos udstillerne.
Det er fuldt muligt at kombinere deltagerkategorierne. Alt det praktiske tager vi, når du har tilkendegivet din interesse for Erhvervs-dating netværksarrangementet.
Vi beder udstillerne om at melde sig nu, så vi efterfølgende kan tilbyde gæsterne at booke aftaler med jer. 

VELKOMMEN

 

  Dit navn

  Dit firma

  Din e-mail

  Jeg ønsker at deltage som en udstiller, der modtager gæster med forhåndsbookede aftaler
  Jeg ønsker at deltage som en udstiller, der har en stand men uden bookede aftaler
  Jeg ønsker at deltage som en gæst, der på forhånd har booket aftaler med udvalgte udstillere

  Venligst udfyld separat deltagerformular pr. deltager