Vær med i Vores erhvervsliv – Handl lokalt

Kære medlem i Lejre Erhvervsforum.

Velkommen til. Lejre Erhvervsforum giver nye medlemmer mulighed for at udarbejde et virksomhedsportræt og blive synlig i den trykte bog, Vores erhvervsliv – Handl lokalt version 2021 samt i online udgaven af bogen.

Udfyld formularen nedenfor med beskrivelse af din virksomhed i tekst og fotos, alt efter status:
1. Hvis du i forvejen figurerer i bogen fra 2020 og ikke har rettelser til ny version: Foretag dig intet – vi gengiver dit opslag uændret.
2. Hvis du figurerer i bogen for 2020 og har rettelser til ny version: I formularens øverste felt Virksomhedsnavn skrives “EKSISTERENDE” – efterfulgt af din virksomheds navn og udfyld de ønskede rettelser. I de felter hvor du ikke har rettelser, skrives intet.
3. For dig som er ny i foreningen: Udfyld formularen med beskrivelse af din virksomhed i tekst og fotos.

Vi skal venligst bede om dit bidrag snarest og SENEST fredag den 30. oktober 2020.

Alle tekster bliver forståelsesmæssigt læst igennem. Skriv endelig fra hjertet, så alle dine nuværende og kommende kunder og samarbejdspartnere kan mærke dit engagement og alt hvad din virksomhed kan tilbyde.

Vi sender dig én korrektur til din godkendelse.

Se på eksemplerne herunder, hvor de forskellige tekster og fotos bliver placeret i det færdige layout. Du kan uploade op til 3 fotos men maksimalt 10 mb fordelt på de 3 fotos. Så du kan også vælge kun at uploade to fotos. Dog altid ét portrætfoto og ét virksomhedsfoto.

Har du brug for, at din(e) virksomhed(er) bliver synlig(e) under to helt forskellige sektioner, så er det en mulighed. På baggrund af en forhåndsaftale med sekretariatet, kan du tilkøbe et yderligere virksomhedsportræt for kr. 1.200 + moms. Hvis dette har interesse, kontakt da sekretariatet ved Sidse F. Juncker på 28 40 61 03.

Venlig hilsen
Lejre Erhvervsforum  5. Kontaktoplysninger

  Upload fotos

  Foto 1
  Foto af din virksomhed, dit produkt eller lignende i god kvalitet og høj opløsning (jpg eller png, max 5 mb). Tip: Upload gerne to forslag.

  Foto 2
  Portrætfoto af dig selv i god kvalitet og høj opløsning (jpg eller png, max 5 mb). Tip: Vælg gerne et foto, hvor du står i din virksomheds miljø eller sammen med dit produkt.

  Tryk på 'indsend' herunder og afvent et øjeblik til dine billeder er uploadet og du ser en besked på siden her om at dit materiale er indsendt.