Aftenarrangement i Sagnkongernes Verden

Lejre Erhvervsforum glæder sig over at invitere til et berigende og inspirerende aftenarrangement i Sagnkongernes Verden.

Dato: Onsdag den 21. september 2016

Tidspunkt: Fra klokken 18 – 21

Sted: Sagnlandet Lejre, Slangealéen 2, 4320 Lejre

Vikingernes kongesæde genskabes i vores kommune i Sagnlandet Lejre midt i Sjællands første Nationalpark Skjoldungernes Land. Det kommer til at sætte området Lejre på danmarkskortet.

Sagnlandets direktør og bestyrelsesmedlem i Lejre Erhvervsforum, Lars Holten, fortæller om hvorledes det storslåede projekt, Sagnkongernes Verden, sætter fokus på mytologi og internationalt kendte heltesagn, der netop er knyttet til Vores Sted Lejre.

Sagnkongernes Verden samler, genskaber og formidler en lang række fund og sagn i en national fortælling, som bl.a. A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formal har givet tilsagn om at bidrage med 65 mio. kr til realiseringen af.

Aftenens program:

Klokken 18.00: Vi mødes hos Sagnlandet Lejre hvor vores formand Johan Scheel og Lars Holten byder velkommen med et lille glas ved Gunvalds Sten.

Klokken 18.30: Vi går indenfor i Filmsalen hvor Lars viser masser af billeder og fortæller om det spektakulære projekt for realisering af Sagnkongernes Verden. Planerne er i fuld gang med at blive realiseret.

Klokken 19.00: Vi hygger vi os med god mad og vin i et hyggeligt selskab blandt Erhvervsforum Lejres medlemmer med ledsagere.

Klokken 20.30: Lars trækker lod om et antal fribilletter til Sagnlandet Lejre

Klokken 20.45: Formand Johan Scheel runder aftenen af

Klokken 21.00: TAK for i aften og på gensyn

Arrangementet er et gratis arrangement for Lejre Erhvervsforums medlemmer med en ledsager hver.

DER ER UDSOLGT – IKKE FLERE PLADSER, DESÆVRRE.

Bindende tilmelding bedes venligst ske senest den 15. september her på siden. Venligst oplys firmanavn og deltagernavne, tak.

DER ER UDSOLGT – IKKE FLERE PLADSER, DESÆVRRE.

  Dit navn

  Dit firma

  Din e-mail

  Venligst udfyld separat deltagerformular pr. deltager

  IMG_1029

  SAM_4568

  SAM_4558

  Tryk for større billede