Har din virksomhed også brug for et par ekstra hænder?

Her ser I en glad virksomhedskonsulent (tv.), en glad medarbejder (im.) og en glad arbejdsgiver (th.)

Virksomhedskonsulent, Jesper Carstensen, fandt for nogle måneder siden en praktik til Mustafa. Det blev hos Mikkel Jerger, arbejdsgiver og restauratør hos Herthadalen.
Praktikken blev en mulighed for både Mustafa og Mikkel til at se hinanden an. Det blev i øvrigt en kort fornøjelse, for allerede efter lidt over en måned var Mikkel og Herthadalen blevet så glade for Mustafa, at de valgte at afbryde praktikken og ansætte ham ordinært i stedet:

“Mustafa er en medarbejder, der giver sig 110 %, og han er meget engageret, pålidelig og loyal. Derudover synes vi, at man som virksomhed har et socialt ansvar, så det ligger os meget på sinde at hjælpe, hvor vi kan”, fortæller Mikkel Jerger.

Mustafa er også meget glad. Han mener nemlig, at man som ny i Danmark selv har et ansvar for at integrere sig – og at arbejde er et vigtigt skridt på vejen dertil. Han har fået en hverdag med gode kolleger, alsidige arbejdsopgaver og mulighed for at få trænet det danske sprog i praksis.

Har I som virksomhed også brug for et par ekstra hænder? Så ring til Jobcenter Lejre på 4646 4646 og spørg efter Team Virksomhedsservice, vi hjælper gerne med at finde det rette match til lige netop jer!

Tryk for større billede